Horoscop zilnic 28 ianuarie 2021. Racii au parte de situații neprevăzute, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 28 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care va activa sectorul sentimental, al flirtului, aventurii, copiilor, distracției, dar și sectorul prietenilor și proiectelor de viitor. Așadar, pasiunea va fi la cote înalte și este recomandat să nu iei decizii sub impulsul momentului.

 

Taur

 

Contextul astral al zilei de astăzi anunță Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează axa Leu-Vărsător, respectiv sectorul familiei și carierei. Intenționezi să faci niște investiții imobiliare sau să te ocupi de regimul unei locuințe, de patrimoniu. Totodată, vei realiza că ar trebui să-ți rezervi timp și pentru familie. Este un moment astral important în sfera profesională.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care-ți activează sectorul comunicării. Așadar, iei inițiativa să rezolvi o serie de chestiuni și în planul personal și în cel profesional și vei lăsa o impresie bună, prin prestație și prin soluții originale la problemele complicate apărute.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi aduce în atenție Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul financiar, al banilor pe care îl câștigi de la locul de muncă sau din alte activități extraprofesionale, prin suplimentarea veniturilor. Pot să apară situații neprevăzute, dar și situații favorabile, prin susținere de la persoane din familie sau de la instituții financiare.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină, care se formează în semnul nașterii tale și care dinamizează axa relațională. Așadar, pe fondul provocărilor, care vin spre tine în planul personal, te vei mobiliza, poți închide o etapă începută în vară sau culegi roadele unor demersuri.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care îți activează sectorul subconștientului, al izolării, dar și axa sănătății, a muncii și activităților desfășurate prin intermediul serviciului. Fă-ți un bilanț, elimină din viața ta ce te ține în loc, reflectează la ce te  frământă și sigur vei găsi soluția pe care o cauți!

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care îți activează sectorul prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor, dar și axa sentimentală, unde pot să apară evenimente neașteptate. Fenomenul astral va influența relațiile cu ceilalți și poți să întâlnești persoane importante, care să te ajute într-o problemă pe care o ai.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, a străinătății, autorității și ascensiunii sociale. Totodată, se activează și sectorul vieții de familie, unde pot să apară evenimente neaprevăzute, care să-ți dea peste cap planurile.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care îți activează sectorul studiilor, călătoriilor, cursurilor de perfecționare sau de recalificare profesională, convingerilor și principiilor de viață. Posibil să ajungi la o concluzie privind viața personală, cea profesională, viața de familie, relațiile cu frații. Poți să culegi roadele unui proiect sau poate să închei o etapă de studii, un curs, să obții o calificare sau un atestat.

 

Capricorn


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care îți activează sectorul financiar, al banilor pe care îi obții din alte surse decât salariile. Așadar, se dinamizează axa financiară și cum Jupiter se află lângă Soare, pe casa banilor obținuți din muncă proprie, ai șanse mari de a obține o mărire salarială sau să-ți suplimentezi veniturile.


Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care îți activează sectorul relațiilor, mariajului, asocierilor și parteneriatelor. Așadar, poți să ai surprize de la partener sau de la un partener, se poate trece la următorul nivel al relației, la încheierea uneri relații sau a unei asocieri din sfera profesională.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care îți activează sectorul muncii și al sănătății. Așadar, dacă ai inițiat unele demersuri, astă vară, pentru schimbarea serviciului, acum poți să primești un raspuns favorabil, să închei o etapă. În ce privește starea de sănătate este recomandat să nu te suprasoliciți, chiar dacă apar unele disfuncții organice, să nu abuzezi de medicamente, să te odihnești mai mult și să adopți un regim de viață sănătos.

OLIMPIAda mămicilor - episodul 1: Cum îți dai seama că ești însărcinată? Pașii pe care trebuie să îi urmezi la început

related posts

Modifică setările cookies