Horoscop zilnic 28 ianuarie 2022. Capricornii cedează din punct de vedere al sănătății, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 28 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să primești niște înștiințări de la o instituție publică sau să încerci tu să obții niște aprobări, să rezolvi un dosar. Contextul zilei este bun și-ți scoate în cale persoane, care te vor ajuta să obții ce ai nevoie.

 

Taur

 

Se menține dezamăgirea pe care o ai vis-à-vis de un prieten, care nu ți-a returnat o datorie. Nu te aștepți ca lucrurile să se îndrepte și nici dialogul să fie unul constructiv. Ai avut nevoie să-ți înveți o lecție și pe viitor vei știi cum să procedezi.

 

Gemeni

 

Astăzi, ai susținerea partenerului de cuplu într-o chestiune de familie sau care vizează activitatea profesională. Posibil un coleg sau unul dintre șefi să exercite presiune asupra ta, să termini niște sarcini, să te încadrezi într-un termen limită. 

 

Rac

 

Se anunță o zi cu un volum mare de muncă și vei face cu greu față provocărilor. Chiar dacă planurile tale pot suferi o serie de schimbări, din cauze independente de tine, important este să înțelegi că ai nevoie de o schimbare de atitudine și abordare a unor chestiuni de principii.

 

Leu

 

Starea ta poate fluctua, astăzi, pentru că o persoană îți strică dispoziția, încă de dimineață, cu vești nu prea bune. Traversezi o zi în care apar situații, care necesită o putere mai mare de concentrare și atenție.Totodată este recomandat să fii atentă la mesajele care-ți parvin de la colegi sau informațiile din activitățile profesionale, pentru că este posibil să le înțelegi greșit.

 

Fecioară

 

Se anunță o zi cu evenimente în familie, care-ți pot aduce stres și suprasolicitare, nervi și dispute cu partenerul de viață sau cu alți membrii ai familiei. Încearcă și păstrează-ți cumpătul, pentru că ai nevoie să ai mintea limpede pentru a rezolva situația apărută!

 

Balanță

 

Astăzi este recomandat să verifici sursele informațiilor  care-ți parvin, pentru că este posibil să se strecoare unele greșeli sau neadevăruri! La serviciu se anunță o zi suprasolicitată. Ești dezamăgită din cauza unui dialog cu șefii, care promit ceva și nu se țin de cuvânt.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru a obține un beneficiu financiar sau poți ajuta pe cineva din familie cu o sumă de bani, sub formă de împrumut. În planul sentimental, nu este o zi favorabilă să iei inițiative, mai ales dacă ești singură, pentru că s-ar putea să fii dezamăgită de reacția partenerului sau a celui pe care vrei să-l cucerești.

 

Săgetător

 

Astăzi, profită de energia pe care ți-o imprimă Luna plasată în semnul nașterii tale, care-ți sporește energia, optimismul și curajul de a te implica într-un proiect, pe care speri să-l duci la bun sfârșit curând. În altă ordine de idei, afli vești legate de intențiile unui membru al familiei pentru administrarea unor bunuri în comun pe care le dețineți.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să nu te afli în cea mai bună formă, pentru că se dinamizează axa sănătății și se pot reactiva niște afecțiuni. Nu este nimic grav, doar că ai nevoie de mai multă odihnă, organismul dând semne pe care nu le-ai luat în considerare, de o perioadă mai lungă de timp.

 

Vărsător

 

Este nevoie, astăzi, să cauți să eviți anumite conflicte cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități. Nu de alta, dar nu o poți scoate la capăt. Ține cont și de opiniile celorlalți, iar deciziile finale le iei singură, după o analiză amănunțită.

 

Pești

 

Nu te lăsa pradă emoțiilor și mai ales nemulțumirilor provocate de către șefi sau de o persoană cu autoritate din firma în care lucrezi! S-ar putea și evenimentele petrecute în familie să te facă mai sensibilă și să iei lucrurile personal.

 

related posts

Modifică setările cookies