Horoscop zilnic 28 ianuarie 2023. Scorpionii singuri ar putea cunoaște pe cineva brusc, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 28 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi se anunță o zi cu cheltuieli neprevăzute, dar și cu încasarea unor sume de bani, pe care nu le așteptai așa curând. În planul sentimental, s-ar putea să apară discuții mai aprinse, poate chiar să ai intenția de schimbare a direcției. În partea a doua a zilei este posibil să ieși în oraș cu prietenii.

 

Taur


Luna îți traversează casa personalității și formează un aspect cu Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, este posibil să vrei să fii liberă astăzi, să nu fii constrânsă de nicio sarcină. Îți dorești ca partenerul să-ți respecte spațiul. De asemenea, s-ar putea să ai niște discuții serioase legate de casă, o mutare împreună sau viitorul relației.


Gemeni

 

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi. Poate și pentru că ai multe frământări și cauți să găsești răspuns la niște întrebări de principii, credințe, mentalități. Dacă a revenit cineva din trecut, este posibil să nu știi ce să faci, să continui o relație sau să aveți o discuție, care să încheie povestea.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să ai surprize de la prieteni sau să organizezi tu o surpriză cuiva din grupul de prieteni. De asemenea, este posibil să plecați un grup mai mare în afara orașului, fără să aveți nimic programat. Este posibil ca partenerul să nu fie de acord, însă reușiți să ajungeți la un numitor comun.

 

Leu

 

Astrele îți recomandă, astăzi, să nu intri în polemici cu șefii sau colegii și nici cu partenerul de cuplu, pentru că este posibil să ai unele ieșiri, care să-ți strice imaginea. Ești mai sensibilă decât de obicei și orice cuvânt critic la adresa ta ar putea să declanșeze un adevărat conflict.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să apară evenimente neprevăzute la serviciu sau în relațiile cu colegii. Totodată, se activează casa principiilor și credințelor și s-ar putea ca un eveniment care apare neașteptat/brusc, să-ți schimbe direcția în planul personal. Posibil să primești și vești din străinătate sau răspuns la un examen/ interviu pe care l-ai susținut.

 

Balanță

 

Astăzi te preocupă situația financiară, în special banii pe care îi deții cu partenerul, pentru că aveți în plan să faceți niște investiții. Totuși, dacă partenerul îți propune să mergeți câteva zile undeva la relaxare, ar trebui să cooperezi cu propunerea, nu să declanșezi un conflict. Dacă-ți propune, înseamnă că are suficiente fonduri și pentru investițiile pe care vreți să le faceți, dar și pentru un sejur.

 

Scorpion

 

Evenimente neașteptate pot să apară în planul relațional astăzi sau surprize de la partener. Atenție la relațiile de familie, pentru că este posibil să apară mici conflicte din cauza principiilor sau mentalităților diferite, dacă deschizi subiecte sensibile! Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva brusc.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să apară niște situații neașteptate la serviciu și să fii nevoită să lucrezi, însă vei reuși, prin comunicare, să rezolvi o situație limită. De asemenea, s-ar putea să faci niște deplasări pe distanțe scurte, poate și-n afara orașului, la rude.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să ai parte de un eveniment surpriză în planul sentimental. Posibil să pui la cale o surpriză partenerului, să achiziționezi un sejur sau să cumperi un cadou pe care și-l dorește de mai mult timp. Pe de altă parte, s-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute sau să încerci să reorganizezi situația cheltuielilor, astfel încât să te încadrezi în bugetul lunar.

 

Vărsător

 

Astăzi, pot avea loc evenimente neprevăzute în casă sau este posibil să faci niște schimbări. Ai un impuls să aranjezi altfel lucrurile, să începi o renovare, să schimbi locul, casa sau chiar țara. Atenție, însă, că ceilalți membri ai familiei nu vor fi de acord în totalitate cu dorințele tale și se pot isca conflicte!


Pești


Posibil astăzi să faci mai multe deplasări, însă s-ar putea să nu fie lipsite de surprize sau evenimente neașteptate. De asemenea, și vești sau informații surpriză pot ajunge la tine. În partea a doua a zilei, preferi să stai izolată, cu gândurile și frământările tale, să citești sau să te uiți la un serial, fără să fii deranjată.

related posts

Modifică setările cookies