Horoscop zilnic 28 iulie 2020. Scorpionii au o problemă sentimentală, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Dialogurile tale de astăzi cu partenerul de viață sau cu superiorii vor avea ca temă situația financiară. Dacă în cuplu decideți să economisiți lunar o sumă mai mare, în sfera profesională ți se cer rezultate mai bune decât în ultimele luni.

Taur

Prioritățile zilei de astăzi vor fi relațiile și parteneriatele de natură profesională. Există aspecte astrale favorabile cooperării și înțelegerii privind termenii unui contract, însă se cere atenție la deciziile de natură financiară.

Gemeni

Se anunță o zi încărcată la locul de muncă cu răspunderi mari și va trebui să faci față stresului și presiunii șefilor. Încearcă și rezolvă totul cu calm, pentru că nu rezolvi nimic dacă te suprasoliciți! În partea a doua a zilei, ai o surpriză de natură financiară. Posibil să se rezolve o plată fără să fii nevoită să mai achiți ceva, deoarece aveai niște bani în plus în cont.

Rac

Cu Luna în casa sentimentală, a copiilor și a activităților de relaxare, este posibil să fii tentată să-ți iei un liber să te relaxezi. Dacă nu se poate acest lucru, pentru că te presează treburile de la serviciu, poți să încerci să termini ziua de lucru mai devreme, pentru a avea după-amiaza liberă.

Leu

Contextul astral de astăzi, cu Luna în casa familiei și a locuinței, îți aduce preocupări pentru cei dragi, dar și pentru chestiunile gospodărești, cu care tot rămâi în urmă în ultima perioadă. În partea a doua a zilei, ești nevoită să iei niște decizii rapide cu privire la derularea unui proiect.

Fecioară

Atenție la felul cum comunici astăzi, pentru că Luna activează sectorul comunicării și al schimbului de idei și tinzi să fii critică și să atragi atenția la tot pasul! În partea a doua a zilei, un eveniment neprevăzut la locul de muncă ar putea să schimbe cursul activităților curente, așa că fii pregătită prentru o răsturnare de situație!

Balanță

Pentru că Luna activează sectorul banilor și preocupările tale principale vor fi de natură financiară, posibil să apară cheltuieli neprevăzute astăzi. La serviciu, ceri ajutorul unor colegi, deoarece sarcinile trasate de către superiori sunt mai dificile și-ți afectează randamentul.

Scorpion

Ai șansa să rezolvi o problemă de natură sentimentală. Lipsa comunicării a dus la o distanțare față de partenerul de cuplu, prin urmare, contextul astral de astăzi te ajută să lămurești lucrurile. La locul de muncă, ești în centrul atenției, așa că ai grijă să rezolvi lucrurile cum trebuie.

Săgetător

Nu ești în apele tale astăzi. Posibil oboseala și stresul să-și spună cuvântul, dar și frământările tale cu privire la situația financiară din viitor. Nu trebuie să ai motive de îngrijorare, pentru că Saturn din casa banilor doar îți testează obiceiurile financiare și te obligă să cheltui mai puțin și nu te lasă fără bani.

Capricorn

Îți faci astăzi planuri de viitor în sfera profesională. Este posibil să cooptezi niște prieteni să participați toti la un proiect mai amplu. Cooperarea dintre voi va aduce rezultate bune și câștiguri financiare însemnate.

Vărsător

Luna îți traversează casa carierei și a aspirațiilor profesionale, așa că preocupările tale principale de astăzi au legătură cu sfera profesională, unde este posibil să apară oportunități și să ai șanse de reușită într-un proiect.

Pești

Începi săptămâna cu aspecte astrale care activează casa filosofiei de viață și a sistemului de valori după care te ghidezi și ești determinată să urmezi un plan în acord cu principiile tale. Posibil pe parcursul zilei, să ai dialoguri în contradictoriu cu superiorii din cauza diferențelor de mentalitate, dar vei știi cum să ii faci să incline spre opiniile tale.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez: Topul celor mai sexy vloggerițe 

related posts

Modifică setările cookies