Horoscop zilnic 28 iulie 2021. Balanțele au piedici și blocaje în plan amoros, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 28 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Două evenimente astrale au loc astăzi: intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Leu, în sectorul iubirii, aventurii, vacanțelor și distracțiilor și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Așadar, pe de o parte vei face declarații de iubire și-ți vei manifesta iubirea față de partener sau de cei dragi, iar în ce privesc proiectele, Jupiter va aduce oportunități profesionale prin prieteni.

 

Taur

 

Primul aspect astral de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Leu, pe sectorul vieții de familie, unde, până pe 12 august va aduce preocupări pentru administrarea patrimoniului sau rezolvarea unor chestiuni care implică casa și spațiul de locuit. Al doilea aspect este revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, în sectorul asociat carierei, semn că până pe 29 decembrie trebuie să fii atentă la oportunitățile de dezvoltare în sfera profesională.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, ajunge astăzi în zodia Leu și până pe 12 august va influența sectorul comunicării în planul personal dar și în cel profesional, unde îți poți demonstra experiența profesională. În ce privește revenirea lui Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, în zodia Vărsător, este posibil să apară oportunități de a intra într-o relație cu cineva din străinătate, cunoscut prin intermediul mediului academic, online, cu care să împărtășești aceleași viziuni și principii de viață.

 

Rac

 

Două evenimente astrale au loc astăzi: intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Leu și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător. Așadar, Mercur va impulsiona dorința ta de a-ți mări mări veniturile și vei demara negocieri în următoarea perioadă. În ce privește Jupiter, guvernatorul casei muncii, în sectorul intereselor materiale, până pe 29 decembrie, este recomandat să nu ratezi oportunitățile care vin spre tine, pentru că te vei mai întâlni cu acestea de abia peste doisprezece ani.

 

Leu

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia ta și te va ajuta în comunicare și să rezolvi o serie de chestiuni de interes personal. Tot astăzi și Jupiter, marele benefic, revine în zodia Vărsător pe sectorul asociat căsătoriei, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor și până pe 29 decembrie poate aduce oportunități în planul relațional. Însă vor exista și momente de tensiune din cauza lui Saturn care va testa relația în care te afli sau relațiile profesionale. Dacă faci parte dintr-un cuplu unde există de mai mult timp probleme, până la finalul anului poate să apară o ruptură, o separare sau un divorț.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Leu, pe sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, trecutului, meditației, introspecției. Așadar, urmează o perioadă în care vei face o analiză a vieții tale de până acum, a acțiunilor din trecut. Poți lua legătura cu persoane din trecut, cu care să reiei o relație afectivă sau doar amicală. Al doilea eveniment de astăzi este revenirea lui Jupiter în zodia Vărsător, în sectorul muncii, unde, până pe 29 decembrie poate aduce oportunități de job sau schimbări majore la locul de muncă.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu și până pe 12 august va influența relațiile de prietenie, lărgirea cercului de prieteni și să te implici într-un proiect nou. Al doilea eveniment este revenirea lui Jupiter în zodia Vărsător, în sectorul sentimental, al iubirii, fericirii, flirtului, distracțiilor, vacanțelor, copiilor. Marele benefic va aduce oporunități în dragoste prin persoanele apropiate, însă Saturn care va merge alături, poate aduce unele blocaje sau amânări și va mai pune piedici din când în când.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, în sectorul carierei, unde va sta până pe 12 august. Așadar, este posibil să primești oferte de job, de a conduce o echipă, o funcție, te vei exprima bine în public, în cadrul ședințelor și întâlnirilor. Al doilea eveniment astral este revenirea lui Jupiter în zodia Vărsător, în sectorul vieții de familie, al căminului, patrimoniului și relației cu părinții. Până pe 29 decembrie marele benefic va ajuta în toate demersurile care privesc administrarea unui imobil și viața de familie.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Leu, în sectorul principiilor și filosofiei de viață și vei face toate eforturile să ajungi la un punct comun cu partenerul de cuplu. Al doilea eveniment astral de astăzi este revenirea lui Jupiter, guvernatorul tău, în sectorul comunicării și până pe 29 decembrie ți se oferă șanse și oportunități de a învăța lucruri noi. Totodată, comunicarea deschisă te va ajuta în relația cu partenerul de cuplu, dar și în sfera profesională.

 

Capricorn


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, și până pe 12 august va opera favorabil în toate demersurile privind interesele materiale și obținerea unor venituri mai mari. Tot astăzi are loc și revenirea lui Jupiter în zodia Vărsător, respectiv în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale. Așadar, până pe 29 decembrie marele benefic va aduce oportunități de creștere a veniturilor din salarii sau colaborări.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu și până pe 12 august va activa sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Așadar, Mercur va ajuta să lămurești unele tensiuni și conflicte relaționale și la încheierea sau finalizarea unor contracte. Tot astăzi și Jupiter revine în zodia Vărsător, în sectorul identității tale și te va ajuta să faci o schimbare majoră până la finalul anului, să progresezi chiar dacă Saturn va mai aduce unele blocaje și va îngreuna drumul.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, și până pe 12 august va aduce influențe în sectorul muncii și al activităților curente de la serviciu. Posibil să primești oferte noi de job și să observi o îmbunătățire a relațiilor cu colegii. Al doilea eveniment este revenirea lui Jupiter în zodia Vărsător, în sectorul subconștientului, semn că până la finalul anului ești invitată la introspecție, vindecare și eliberarea de situații/persoane care te țin în loc să evoluezi.

related posts

Modifică setările cookies