Horoscop zilnic 28 iulie 2022. Fecioarele fac pace cu trecutul și pregătesc un plan de relansare personală, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 28 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se formează Luna Nouă în zodia Leu și marchează noi începuturi în sfera sentimentală, privind relansarea relației de cuplu sau începerea unei noi povești de iubire. Tot astăzi, Jupiter își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie urmează o perioadă în care-ți vei reevalua planurile personale și profesionale.

 

Taur

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care aduce noi începuturi în viața de familie, privind decizii legate de reamenajarea spațiului de locuit, achiziționarea unui imobil sau în ce privesc relațiile cu părinții. Tot astăzi, Jupiter își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin casa subconștientului și frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Până pe 24 noiembrie urmează o perioadă în care trebuie să cauți să te reechilibrezi, să scapi de un blocaj, de niște temeri și să elimini din viața ta ce nu te lasă să evoluezi.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Leu, care marchează noi începuturi privind comunicarea, interacționarea cu ceilalți, în special cu frații, privind învățarea unor lucruri noi și exprimarea sentimentelor. Tot astăzi, Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin casa prietenilor și planurilor de viitor, semn că până pe 24 noiembrie îți vei reevalua relațiile de prietenie, dar și proiectele profesionale.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care marchează noi începuturi în sfera financiară, privind administrarea banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Tot astăzi, Jupiter, guvernatorul casei muncii, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin casa carierei, semn că până pe 24 noiembrie îți vei reevalua direcția profesională.

 

Leu

 

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Leu te vizează în mod direct, deoarece se formează în casa personalității și-ți deschide noi etape în planurile personale și profesionale. Este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective noi. Tot astăzi, Jupiter își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie urmează o perioadă în care-ți vei reevalua direcția profesională, schimburile de experiență, pregătirea profesională și credințele.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Leu, care se formează pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Este un moment bun pentru a te detașa de niște temeri, să faci pace cu trecutul, să-ți faci un bilanț și să pregătești un plan de relansare personală pentru luna viitoare, când se va forma Luna Nouă în zodia ta. Tot astăzi, Jupiter intră în mișcare retrogradă prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie ți se dă ocazia să-ți reevaluezi situația financiară, a datoriilor, privind intrarea în posesia unor sume de bani din alte surse decât salariile.

 

Balanță

 

Luna Nouă din zodia Leu care se formează astăzi, deschide noi începuturi în sectorul prietenilor și planurilor de viitor. Poți lua decizii care privesc activitățile profesionale, în acord cu credințele și convingerile tale. Tot astăzi, Jupiter își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie urmează o perioadă în care-ți vei reevalua relațiile, căsătoria și parteneriatele profesionale.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Leu, care-ți deschide noi perspective în planul carierei și activităților profesionale. Ți se dă ocazia să te remarci în fața șefilor și este posibil să iei decizii majore. Tot astăzi, Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei banilor, intră în mișcare retrogradă prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie urmează o perioadă în care îți vei reevalua proiectele profesionale. Dacă volumul de muncă va crește, vei cere o mărire salarială.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul asociat principiilor, credințelor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență profesională, privind studiile și călătoriile. Posibil să iei niște decizii importante legate de activitatea profesională în acord cu sistemul tău de valori. Tot astăzi, Jupiter, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie îți vei reevalua planul sentimental.

 

Capricorn

 

Luna Nouă, care se formează astăzi în zodia Leu, îți deschide noi etape în planul financiar, al intereselor financiare, al banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, privind accesarea unui credit sau intrarea în posesia unor bunuri de o valoare mai mare. Tot astăzi, Jupiter își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie ai timp să-ți reevaluezi planul vieții de familie, să-ți revizuiești deciziile privind o mutare, un schimb de locuință, achiziționarea unui imobil sau întemeierea unei familii.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care deschide noi etape în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Dacă ești singură, contextul astral îți scoate în cale perechea. Tot astăzi, Jupiter își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie urmează o perioadă în care-ți vei revizui modalitatea de comunicare și interacționare cu ceilalți. Totodată, poți învăța ceva nou, să începi niște cursuri sau să reiei relațiile cu niște rude cu care ai avut neînțelegeri.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul muncii și sănătății. Posibil să schimbi jobul sau să începi o activitate/ proiect nou. Tot astăzi, Jupiter, guvernatorul tău, începe să retrogradeze prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie urmează o perioadă în care-ți vei reevalua situația financiară, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu.

 

related posts

Modifică setările cookies