Horoscop zilnic 28 iunie 2023: Berbecii pot avea o aventură, Fecioarele vor primi o veste proastă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 28 iunie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ești interesată să rezolvi un context financiar. Luna traversează zodia Scorpion și este posibil să negociezi un contract, să intri în posesia unui credit, să achiți o datorie, să obții un act notarial. În planul sentimental, ai parte de trăiri intense și este posibil să dai curs unei aventuri.

 

Taur


Contextul astral de astăzi activează casa relațiilor și a parteneriatelor profesionale și s-ar putea să ai impresia că cei cu care desfășori activități sau poate partenerul de cuplu nu abordează corect o situație, lucru care poate duce la neîncredere. 

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și activităților profesionale și este posibil să faci față cu greu unor provocări sau unor situații neașteptate, pentru că nu te afli în cea mai bună formă din punct de vedere fizic sau psihic. Și casa sănătății este activată și ar fi de preferat să nu te suprasoliciți prea tare.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să stai mai mult și să analizezi anumite acțiuni sau comportamente ale partenerului de cuplu. Luna, guvernatoarea ta, traversează zodia Scorpion, respectiv casa sentimentală și este posibil să devii posesivă sau să încerci să manipulezi sentimentele partenerului în favoarea ta.

 

Leu

 

Sectorul vieții de familie, a căminului și spațiului de locuit este activat, astăzi, de tranzitul Lunii prin zodia Scorpion. Pot avea loc evenimente în familie, dar și la serviciu, în activitățile curente. Va fi nevoie să găsești o cale de mijloc, să te ocupi și de treburile profesionale, dar și de cele familiale.

 

Fecioară

 

Sectorul comunicării este activat astăzi, însă este posibil să fii destul de reținută în declarații, în interacționarea cu ceilalți. În partea a doua a a zilei, cineva de la drum, din străinătate, ia legătura cu tine și primești vești care nu sunt tocmai pe placul tău.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, când se activează sectorul financiar, să ai niște îngrijorări legate de intrarea în posesia unor sume de bani de la o instituție financiară sau în vederea obținerii unei aprobări. De asemenea, relațiile de prietenie ar putea avea de suferit din cauza amestecului unor persoane apropiate în viața ta.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna tranzitează zodia Scorpion, respectiv casa personalității și este posibil să-ți amplifice o serie de trăiri și emoții, legate de un proiect personal, susținerea unei lucrări/examen, prezentarea în fața unei comisii. Nu ar trebui să-ți faci niciun fel de problemă, pentru că registrul astral îți susține toate demersurile să obții un succes.

 

Săgetător


Luna traversează astăzi zodia Scorpion, respectiv casa subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. S-ar putea să apară și niște probleme de sănătate, dacă nu ai grijă să te odihnești mai mult sau să lași deoparte suprasolicitarea de la serviciu. Rezolvă doar lucrurile importante și ai mai multă grijă de tine!

 

Capricorn

 

Luna traversează astăzi zodia Scorpion, respectiv casa prietenilor și a vieții sociale și este posibil să apară nemulțumiri în raport cu o persoană apropiată, care te dezamagește. Pe de altă parte, îți ies planurile legate de un proiect personal, ai succes și primești laude și aprecieri de la șefi.

 

Vărsător

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, respectiv prin casa carierei și a imaginii/reputației, culegi roadele unui proiect profesional. Dacă inițiezi dialoguri legate de o mărire salarială, ai putea avea câștig de cauză.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi este favorabil pregătirii unei călătorii în străinătate sau unei vacanțe. În planul profesional, totul merge ca pe roate și ești foarte mulțumită de cursul unor evenimente, care ar putea să aducă o schimbare importantă în viața ta profesională.

related posts

Modifică setările cookies