Horoscop zilnic 28 iunie 2020. Berbecul are parte de realizări importante, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 28 iunie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că lucrurile vor începe să meargă așa cum îți dorești. Marte va sta anul acesta în zodia ta aproape jumătate de an, așa că pregătește-te de mari realizări. Te va încuraja să excelezi în toate domeniile în care consideri că trebuie aduse ajustări.

Taur

Începând de astăzi, timp de circa șase luni, Marte va traversa zodia Berbec, respectiv casa subconștientului, a izolării, a trecutului și sănătății tale.  Foloșeste constructiv energia lui Marte și ocupă-te de sănătate sau pregătește un plan, un proiect, o strategie de relansare.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Berbec, în sectorul asociat planurilor, proiectelor pe termen lung și relațiilor de prietenie. Așadar, îți vei lărgi cercul de cunoștințe, vei fi mai deschisă relaționării cu alte persoane. Posibil să fii tentată să intri într-o relație cu cineva prezentat de către unul dintre prieteni.

Rac

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec, în sectorul carierei, a realizărilor profesionale și a imaginii personale și va sta timp de șase luni. Așadar, dacă vrei schimbări în carieră, acum este momentul în care să demonstrezi ce poți. Posibil să-ți dorești să obții o funcție.

Leu

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Berbec, respectiv în casa asociată studiilor, călătoriilor, schimbului de experiență profesională. Așadar, urmează o perioadă de circa șase luni în care vei putea să reiei niște cursuri de perfecționare, vei pregăti un proiect social, poți călători mai mult sau ești interesată să studiezi un domeniu care te pasionează.

Fecioară

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și timp de circa șase luni va traversa casa asociată banilor deținuți în comun cu partenerul, moștenirile, avantajele materiale, taxele și impozitele, dar și sfera intimă. Așadar, în următoarea perioadă vei fi preocupată în principal de finanțe, iar în planul sentimental vei trăi pasiune la cote maxime.

Balanță

Începînd de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec, respectiv în casa care guvernează căsătoria, relațiile și parteneriatele de afaceri, așa că următoarele șase luni se vor dinamiza puternic aceste domenii. Singura avertizare este să nu proiectezi problemele tale pe partener și să o țineți jumătate de an numai în dispute. Foloșeste constructiv energia lui Marte și încheie contracte sau parteneriate profitabile!

Scorpion

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Berbec, respectiv în casa asociată muncii și sănătății. Așadar, urmează o perioadă de circa șase luni în care vei fi combativă, vei avea initiațive la locul de muncă și vei dori să obții rezultate bune. Atenție la relațiile cu colegii, deoarece vor fi destule momente tensionate între voi!

Săgetător

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în sectorul iubirii, aventurii, flirtului, romantismului, copiilor, creativității și activităților de relaxare. Așadar, următoarele șase luni, vei fi preocupată și-ți vei folosi toată energia pe aceste domenii.

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Berbec, respectiv în casa astrologică asociată familiei, patrimoniului, căminului, părinților, firmei. Așadar, următoarele șase luni, toată energia ta va merge spre aceste domenii. Posibil să iei niște decizii radicale în sfera profesională și să înființezi o firmă.

Vărsător

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec, în sectorul astrologic asociat comunicării, cunoștințelor, învățării, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Așadar, următoarele șase luni, toată atenția și energia ta vor fi îndreptate spre a învăța lucruri noi.

Pești

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Berbec, respectiv în casa astrologică asociată finanțelor. Așadar, următoarele șase luni urmează o perioadă activă în planul financiar, mai ales că vei fi determinată să-ți suplimentezi veniturile.

Cum se sărbătorește Luna Pride pe Tiktok

related posts