Horoscop zilnic 28 iunie 2021. Vărsătorii primesc o sumă neașteptată de bani, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 28 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna intră astăzi într-o conjuncție cu Jupiter și-ți activează sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, introspecției și trecutului. Este o zi favorabilă pentru a reflecta și pentru a-ți găsi echilibrul. S-ar putea să ai și niște revelații, iar vocea interioară să-ți transmită unele semnale și să găsești niște soluții la o problemă mai veche.

 

Taur

 

Sectorul planurilor de viitor și a proiectelor de grup este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter. Ai șansa să-ți lărgești cercul de cunoștințe, să cunoști oameni noi cu care împărtășești aceleași principii. S-ar putea să primești și niște sfaturi de la cineva cu mai multă experiență în legătură cu planurile tale de viitor.

 

Gemeni

 

Sectorul asociat carierei, relației cu șefii, aspirațiilor profesionale și străinătății este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Așadar, vin vești și informații din planul profesional. Posibil să primești niște oferte de a te implica în proiecte noi. Deși ești puțin neîncrezătoare în ce privesc beneficiile financiare, vei avea o surpriză plăcută.

 

Rac

 

Sectorul asociat filosofiei de viață, principiilor, cunoașterii, înțelepciunii, studiilor, călătoriilor și relației cu instituțiile publice, este activat astăzi. Conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic, te ajută în toate demersurile care privesc domeniile enumerate. Așadar, ți se pregătește o zi cu multe realizări, pentru că eforturile vor fi răsplătite.

 

Leu

 

Sectorul asociat intereselor materiale, resurselor comune deținute împreună cu partenerul este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Intrarea unor sume de bani în conturile tale ar putea să te ajute să-ți rezolvi unele chestiuni personale. Și partenerul ar putea să obțină o mărire salarială sau un bonus.

 

Fecioară

 

Astăzi, ai parte de evenimente în cuplu, pentru că Luna formează o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, în sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor. Datorită acestui aspect astral s-ar putea să iei niște decizii importante legate de viața de familie, de spațiul de locuit, de relația cu alți membrii ai familiei.

 

Balanță

 

Beneficiezi, astăzi, de un randament radical intelectual la locul de muncă și de optimism, iar problemele sau situațiile apărute, care îți dau peste cap programul de lucru, le vei rezolva ușor, fără prea multe eforturi. În ce privește starea de sănătate, dacă în ultimele zile ai avut probleme, ai șansa să te recuperezi repede.

 

Scorpion

 

Poți avea parte, astăzi, de momente plăcute alături de partenerul de cuplu, de cei dragi sau dacă ești părinte, de copii, pentru că Luna face o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, în sectorul asociat iubirii, fericirii, distracției și copiilor. Dacă ești singură, ai șanse mari să găsești pe cineva cu care să începi să ieși la întâlniri.

 

Săgetător

 

Sectorul asociat vieții de familie este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic și anunță o zi favorabilă petrecerii timpului în familie, rezolvării unor chestiuni gospodărești. Posibil să-ți oferi ajutorul părinților sau unui membru al familiei care nevoie de tine.

 

Capricorn

 

Astăzi, comunici ușor cu toți cei cu care interacționezi, pentru că Luna face o  conjuncție cu Jupiter, marele benefic, în sectorul asociat comunicării, învățării, schimburilor de opinie, deplasărilor scurte. Totodată, poți să ai succes într-o negociere și să obții ce ți-ai propus.

 

Vărsător

 

Astăzi, primești vești bune în planul financiar, pentru că Luna face o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, și-ți aduce oportunități de suplimentare a veniturilor. S-ar putea să fii tentată să mergi la shopping să-ți cumperi lucruri pe care ți le dorești de mai mult timp, însă ai grijă, pentru că poți cheltui mult peste bugetul alocat.

 

Pești

 

Semnul identității tale este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Profită de ocazie și simte-te bine, mergi la o întâlnire cu persoana iubită, cu prietenii sau colegii de serviciu, pentru că distracția este garantată!

 

Secretul fertilității descoperit într-un cimitir din Franța

related posts

Modifică setările cookies