Horoscop zilnic 28 iunie 2022. Balanțele pot afla secrete sau lucruri ascunse de unii dintre colegi, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 28 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat subconștientului, introspecției, spiritualității și trecutului. Până pe 4 decembrie, vei fi mai apropiată de latura spirituală și vei încerca să te eliberezi de scheme care te țin blocată, să lași în urmă trecutul și să încerci să-ți faci un bilanț.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat prietenilor și proiectelor de viitor. Până pe 4 decembrie este posibil să iasă la iveală secrete sau lucruri ascunse de către unul dintre prieteni și să fii dezamăgită de relația cu acesta. Totodată, Neptun îți poate aduce revelații cu privire la proiectele tale profesionale, așa că lucrurile se vor aranja.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 4 decembrie, urmează o perioadă, în care-ți vei reevalua proiectele profesionale, relația cu șefii, cu persoane din străinătate sau cu părintele cu autoritate din viața ta. Ai niște conștientizări și revelații și vei merge pe intuiție, atunci când vei face o schimbare.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat sistemului de valori, credințelor, principiilor, studiilor, perfecționării profesionale și călătoriilor. Până pe 4 decembrie, este posibil să-ți clarifici niște convingeri de viață, să faci niște schimbări în felul în care abordezi chestiunile importante ale vieții. Posibil la acest lucru să contribuie și o experiență pe care o vei avea într-o călătorie.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat transformărilor profunde, intimității, a banilor obținuți prin intemediul altor persoane/instituții și a banilor deținuți împreună cu partenerul. Până pe 4 decembrie, este posibil să-ți dai seama ce greșeli faci în administrarea banilor și să corectezi o eroare sau un plan financiar nerealizabil.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Până pe 4 decembrie, s-ar putea să iasă la iveală unele chestiuni relaționale și să vezi lucrurile mult mai clar în ce privește relația în care te afli sau la care visezi. Posibil să vrei să faci o schimbare, însă aștepți momentul potrivit. Apelează la intuiție!

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat muncii, activităților curente de la serviciu și sănătății. Așadar, până pe 4 decembrie, urmează o perioadă în care s-ar putea să reușești să corectezi niște greșeli, care se fac în sarcinile de lucru, poți afla secrete sau lucruri ascunse de unii dintre colegi. Din punct de vedere al sănătății este posibil să găsești un remediu la o afecțiune mai veche.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, distracției, copiilor, valorificării unor pasiuni. Așadar, până pe 4 decembrie, urmează o perioadă, în care poți avea niște conștientizări, legate de ce așteptări ai în dragoste. Totodată, o nouă relație ar putea să-ți schimbe modul cum percepi lucrurile în iubire. Dacă ai visat la o iubire ca în povești, realizezi că trebuie să ai așteptări mai realiste.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat vieții de familie, căminului, patrimoniului, relației cu părinții. Până pe 4 decembrie, urmează o perioadă, în care vei primi din astral informații sau vei avea o revelație pentru a găsi rezolvare la o chestiune locativă sau care implică administrarea unui imobil/patrimoniu. Intuiția îți va spune cum să procedezi, atunci când vine momentul, să iei o decizie în planul familial.

 

Capricorn


Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, învățării și negocierilor. Până pe 4 decembrie, urmează o perioadă, în care ți se vor clarifica unele informații, vei avea revelații și inspirație în acumularea de cunoștințe pentru perfecționarea ta profesională. Totodată, vei știi atunci când cineva vrea să te însele, pentru că vei descoperi, întâmplător, informații care te vor ajuta în deciziile ulterioare.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat finanțelor, a banilor pe care îi obții din muncă și activități extraprofesionale. Până pe 4 decembrie, urmează o perioadă, în care este posibil să ți se schimbe situația financiară, realizată pe un plan nerealist. S-ar putea să ai intuițile privind administrarea unor sume de bani, să nu investești atunci când nu e cazul, să renunți la cheltuielile inutile.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin zodia Pești, respectiv prin sectorul personalității. Până pe 4 decembrie, urmează o perioadă, în care astrele te sfătuiesc să apelezi la intuiție atunci când iei o decizie în planul personal sau profesional și să nu mai faci planuri nerealiste. Totodată, vei avea parte de conștientizări și revelații, care te vor ajuta să iei cele mai bune decizii pentru tine.

related posts

Modifică setările cookies