Horoscop zilnic 28 mai 2019. Scorpionii au probleme în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de marți, 28 mai 2019.


BERBEC

Este una dintre acele zile în care lucrurile bune și cele rele vin la pachet. Nu este vorba de faptul că tu ai vreo implicare în toate acestea, ci doar de faptul că uneori se mai întâmplă. În acest caz este bine să nu mai încerci să controlezi ceva. Mai bine lasă lucrurile să decurgă de la sine.

 

TAUR

Moderația este cea mai bună strategie pentru tine azi. Știi foarte bine ce îți dorești și ești dispusă să îți încerci norocul ca să reușești. Excesele de impulsivitate le poți controla în favoarea ta. 

 

GEMENI

Este o zi plină pentru tine și vei interacționa cu multă lume azi. Fie ca vrei, fie că nu vrei, oboseala își va spune cuvântul și e posibil să pierzi anumite lucruri esențiale care se întâmplă azi. Încearcă să fii cât mai prezentă și numai atunci când consideri că nu mai poți face față retrage-te într-un mod politicos. 

 

RAC

Deși nu vei fi de acord, te vei supune majorității. Fie că vorbim de locul de muncă, fie că vorbim de prieteni sau de relația ta personală, te vei supune dorinței lor pentru că îți dai seama că nu ai niciun argument logic de partea ta. 

 

LEU

Dai dovadă de spontaneitate, de umor și ești în centrul atenției. La locul de muncă vei fi extrem de productivă, vei termina lucrurile repede și totul va ieși exact cum ți-ai dorit. Energia ta este debordantă chiar și pe seară când e posibilă o ieșire în oras cu prietenii. 

 

FECIOARA

Poți obține multe azi mai ales daca ești deschisă la nou. Poate fi vorba și de un contract nou, o slujba nouă, iar viața ta va lua o turnură neașteptată. Nu te abține în a-ți afirma ideile chiar dacă par prea îndrăznețe sau prea revoluționare.

 

 

BALANTA

Nu lua de bun tot ce ți se spune, pentru că ai și tu părerile tale pe care trebuie să le susții până la capăt. Intri în conflict cu un coleg care ascunde adevărul și apelează la diverse tertipuri incorecte pentru a se impune în fața tuturor, numai că nu-i merge cu tine. 

 

SCORPION

Simti nevoia de o schimbare majoră în relația sentimentală. Sunt prea multe neînțelegeri între tine și partenerul tău și ai tendința să exagerezi. Nu este o zi foarte buna pentru a comunica lucruri importante. Te simți obosită și îți dorești puțină distanță față de multe lucruri.

 

SAGETATOR

Nu prea știi exact ce să faci mai repede azi. Simți nevoia să cheltuiești, fără să-ți dorești ceva cu orice preț. Nu arunca cu banii! Încearcă să fii ceva mai înțelegătoare cu partenerul tău pentru că trece printr-o perioadă mai grea.

 

CAPRICORN

Nu lăsa frâu liber fanteziei, ci încearcă să fii ceva mai pragmatică. E posibil să îți creezi o iluzie în legătură cu un lucru și să fii dezamăgită. Evită discuțiile în contradictoriu, mai ales cu o persoana mai în vârstă. 

 

VARSATOR

E posibil ca o propunere interesantă să vi se ivească azi, dar nu este bine să spuneți da din prima. Încercați să vă sfătuiți și cu persoanele apropiate până a lua o decizie și chiar să o lăsați pe săptămâna viitoare. Încercați să dați atenție planului financiar. 

 

PESTI

Odata ce vei înțelege cum merg lucrurile într-un proiect important, vei începe să lucrezi la capacitatea ta maximă. Viitorul tău poate fi asigurat pentru că viziunea ta asupra lui este extrem de corectă. Încearcă să ai ceva mai multa încredere în tine.  related posts