Horoscop zilnic 28 mai 2020. Gemenii au un noroc fantastic în sectorul financiar, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

De astăzi, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Rac, în sectorul care indică familia, locuința, patrimoniu și părinții, vei observa o îmbunătățire a relațiilor de familie. Dacă ai de gând să faci o tranzacție imobiliară, ai șanse de reușită. Comunicarea cu membrii familiei se îmbunătățește.

Taur

Începând de astăzi Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Rac și va dinamiza sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe, relației cu frații și a deplasărilor pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative ale locuinței.

Gemeni

Sectorul banilor obținuți din muncă proprie, din colaborări, se intensifică de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Rac. Următoarea perioadă vei observa că cele mai valoroase resurse ale tale vor fi capacitatea si abilitatea de a negocia contracte, dar și de a-ți suplimenta veniturile. 

Rac

De astăzi Mercur, astrul comunicării, intră în zodia ta și te va ajuta în toate procesele de comunicare și în negocieri. Vei fi mai interesată de schimbul de idei și informații, îți vei împărtăși cunoștințele și celorlalți și vei sta mai mult în preajma oamenilor de la care ai lucruri de învățat.

Leu

Odată cu intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe domeniul casei subconștientului și al izolării, vei observa că urmează o perioadă în care ți-ai putea clarifica ceea ce îți dorești de la viață. Totodată, poți să-ți ajuți prietenii sau apropiații care trec prin perioade dificile, pentru că vei avea intuiția necesară să identifici sursele problemelor.

Fecioară

Profită de astăzi de intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Rac, în sectorul asociat proiectelor de grup și al prietenilor, pentru că mentalul tău funcționează la cote maxime și te vei implica activ în tot ce ține de un plan de viitor. Vei dori să înveți lucruri noi, poți promova idei și îți poți lărgi cercul de cunoștințe. Proiectele pe care le ai în derulare încep să prindă contur.

Balanță

Dacă dorești să-ți schimbi direcția în carieră, ar fi momentul de astăzi, pentru că Mercur, astrul comunicării, intră în Rac, în domeniul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Vei fi mai deschisă și vei accepta mai ușor provocări, iar reușita va fi datorită cooperării și flexibilității de care ești dispusă să dai dovadă. 

Scorpion

Planurile tale legate de alegerea unui drum în viață prind de astăzi contur, prin intrarea lui Mercur, în zodia Rac. Deodată ți se deschid orizonturile și te pregătești intens pentru un examen important. Poți începe un curs de limbi străine sau de dezvoltare personală. Totodată, nu te vei mulțumi cu informații pe care le primești, ci vei face propriile tale căutări pentru a afla răspunsuri.

Săgetător

Odată cu intrarea lui Mercur în zodia Rac, în sectorul asociat finanțelor deținute împreună cu partenerul sau alți terți, al moștenirilor, creditelor, taxelor, impozitelor și datoriilor, vei fi nevoită să clarifici unele chestiuni financiare înainte să faci investiții sau speculații financiare.

Capricorn

De astăzi vei fi mai atentă la felul cum dialoghezi cu partenerul, pentru că Mercur intră în zodia Rac, în sectorul asociat relațiilor și te va ajuta să întelegi importanța comunicării în cuplu. Dacă ești singură, vei fi atrasă de parteneri în care schimbul intelectual va fi stimulat.

Vărsător

De astăzi, Mercur începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul asociat muncii și activităților curente de la serviciu, semn că vei fi stimulată mental, foarte atentă la detalii și bine informată. Dacă ai o meserie în care îți folosești abilitățile de comunicare, vei avea inspirație, vei învăța rapid lucruri noi și te vei adapta ușor la cerințele șefilor.

Pești

Dacă ești implicată în acțiuni de creativitate, artistice, vei observa ca vei da dovadă de mai multă dexteritate de astăzi, de când Mercur își începe traseul prin zodia Rac. În dragoste vei fi o parteneră de flirt interesantă. Totodată, poți lămuri unele aspecte în relație, dacă mai există sentimente puternice și dacă merită să investești timp și efort pentru a îndrepta unele lucruri.

Pe protvplus.ro, puteți urmări emisiunile preferate: 

related posts