Horoscop zilnic 28 mai 2021. Leii sunt răscoliți profund de un bărbat din trecut, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 28 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ai șanse să descoperi oportunități interesante în planul profesional. Totodată, este posibil să mergi la o instituție publică să rezolvi unele chestiuni juridice sau financiare. În planul relațional, profită de energia planetelorm care tranzitează casa comunicării pentru a clarifica unele chestiuni ale vieții de cuplu.

 

Taur

 

Te faci remarcată, astăzi, în toate domeniile și știi să te pui în valoare. Simți că nimic nu-ți poate sta în cale, iar planurile tale de viitor, privind sectorul profesional, dau roade. Posibil, să faci niște schimbări necesare pentru a corecta un plan personal.

 

Gemeni

 

Dacă îți cauți partenerul, ai toate șansele, astăzi, să îl întâlnești, dacă faci un drum la o instituție publică, bancară, notariat sau susții un proiect, o lucrare, un examen în fața unei comisii. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche, este un moment bun pentru a-ți schimba atitudinea vis-à-vis de partener și să te preocupe bunul mers al relației.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să îi faci niște reproșuri partenerului pentru că nu-ți acordă atenția cuvenită. S-ar putea să inițiezi niște dialoguri pe chestiuni intime sau financiare. În partea a doua a zilei, cunoști persoane noi, iar dacă ești singură, fii atentă în jurul tău, pentru că nu se știe ce ocazii ți se ivesc!

 

Leu

 

S-ar putea, astăzi, să întâmpini niște blocaje la locul de muncă, să faci cu greu față sarcinilor și termenelor limită. În planul personal, ți-e dor de cineva din trecut, îți aduci aminte momente intense și te răscolește profund.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să primești niște vești surpriză de la serviciu, mai exact de la șefi, privind programul de lucru sau sarcinile. Volumul activităților și sarcinilor va crește în perioada următoare și te gândești cum să organizezi fluxul pentru a nu rămâne în urmă.

 

Balanță

 

S-ar putea, astăzi, să ai niște conflicte sau discuții serioase cu membrii familiei, legate de activitățile gospodărești, valorificarea unui bun de valoare mai mare, spațiul de locuit sau administrarea patrimoniului. În planul sentimental, ai semnale că lucrurile se vor mișca mai greu în direcția dorită de tine. Îți dorești o relație stabilă, să te poți baza pe partener, să fie responsabil și matur.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări în scop personal sau al casei, cumpărături și vizite la rude sau părinți. Se anunță o zi aglomerată, solicitantă și la locul de muncă, cu surprize care pot să apară, să-ți dea peste cap programul stabilit pentru finalul de săptămână.

 

Săgetător

 

Sectorul financiar este cel care te preocupă astăzi. Faci plăți, achiți datorii, cumpărături și încerci să nu depășești bugetul. Încearcă și pune niște bani în conturile de economii, pentru că urmează o perioadă în care plățile pot întârzia! La serviciu ar fi bine să te organizezi mai eficient pentru a avea rezulte.

 

Capricorn

 

Datorită Lunii, care intră, astăzi, în semnul tău zodiacal, te vei bucura de energie și vei avea parte de un weekend reușit. Sfera sentimentală se îmbunătățește. Ai lăsat în spate trecutul și te concentrezi pe fericirea ta.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă o stare de izolare, să fii mai meditativă și introspectivă. Revin amintiri din trecut, situații, persoane, dar încerci să treci peste și să-ți faci ziua frumoasă. În planul financiar este posibil să primești o sumă de bani sau ți se returnează o datorie.

 

Pești

 

Ești optimistă, astăzi, în legătură cu proiectele tale de viitor. Întâlnirea cu niște prieteni ar putea să-ți deschidă orizonturile. Primești sfaturi utile și ajutorul prietenilor ar putea să te facă să ai din nou speranțe că, la un moment dat, visele tale privind activitatea profesională, se vor îndeplini.

related posts

Modifică setările cookies