Horoscop zilnic 28 mai 2022. Taurii sunt dornici de flirt și cuceriri, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 28 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Taur, pe sectorul financiar, unde va rămâne până pe 22 iunie și va aduce oportunități financiare, șanse de suplimentarea veniturilor, dar și o mai mare tendință de a cheltui și de a face cadouri persoanelor dragi, în special partenerului de cuplu.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în mod personal, pentru că Venus, guvernatoarea ta, intră în zodia Taur, pe casa identității și vei beneficia de protecția și șansele pe care ți le va scoate în cale. Te vei bucura de plăcerile vieții, vei fi plină de farmec și dornică de flirt și cuceriri.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Taur, în sectorul subconștientului, izolării, trecutului, introspecției, meditației. Posibil să revină în viața ta vechi iubiri sau poate doar îți aduci aminete de momente frumoase, povești de iubire sau ești tentată să începi o relație ascunsă. Totodată, dacă faci parte dintr-un cuplu, s-ar putea reflectezi la relația de cuplu, să încerci să îndrepți niște lucruri.

 

Rac

 

Tranzitul lui Venus, micul benefic, începând de astăzi, și până 22 iunie, prin zodia Taur, respectiv prin casa prietenilor și proiectelor de viitor îți poate aduce șanse și oportunități de a-ți lărgi cercul de prieteni, să ai o viață socială mai activă și să-ți oferi mai ușor ajutorul celor care au nevoie. Totodată, vei primi și tu ajutor de la prieteni.

 

Leu


Începând de astăzi și până pe 22 iunie, Venus, micul benefic, îți va traversa casa carierei și vei beneficia de susținerea șefilor în planul profesional. Viața socială se îmbunătățește, te faci remarcată și dacă pleci într-o călătorie, s-ar putea să te îndrăgostești la drum.


Fecioară

 

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, astăzi, și până pe 22 iunie îți va traversa sectorul asociat studiilor, lărgirii orizonturilor prin cunoaștere, călătoriilor și schimburilor de experiență profesională. Pe măsură ce avansează în zodia Taur și se va apropia tot mai mult de Uranus, s-ar putea să ai parte de niște călătorii neașteptate, să-ți schimbi direcția profesională sau să primești invitații de a ieși cu prietenii.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Taur, pe care o va traveresa până pe 22 iunie, prin sectorul intereselor financiare și a intimității. Așadar, urmează o perioadă bună pentru speculații financiare, banii vin și vei știi și ce să faci cu ei, cum să îi investești. Din punct de vedere intim, îți dorești o relansare a pasiunii în cuplu.

 

Scorpion


Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, pe care o va traversa, până pe 22 iunie, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Așadar, urmează o perioadă favorabilă în cuplu, împăcări, armonie, și șanse de a intra într-o relație, dacă ești singură.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, pe care o va traversa, până pe 22 iunie, pe sectorul muncii și sănătății. Așadar, la serviciu, lucrurile încep să se mai liniștească, cooperezi mai bine cu colegii, iar din punct de vedere al sănătății, se va observa o îmbunătățire.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei iubirii, ajunge în zodia Taur, pe care o va traversa până pe 22 iunie, prin sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și activităților de relaxare. Așadar, urmează o perioadă, în care ești concentrată pe planul amoros, dacă ești singură, ești deschisă către relații noi, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, îți vei dori să petreci mai mult timp cu partenerul.

 

Vărsător


Începând de astăzi, Venus, micul benefic, va traversa zodia Taur și până pe 22 iunie, îți dorești să te simți bine în intimitatea casei tale. Relațiile cu ceilalți membrii ai familiei se îmbunătățesc și este posibil să vrei să începi o reamenajare a spațiului de locuit.

 

Pești

 

Cu Venus, micul benefic, prin zodia Taur, respectiv prin casa comunicării, gândirii, dezbaterilor, informațiilor, acumulării de cunoștințe și deplasărilor, până pe 22 iunie, urmează o perioadă în care vei avea noroc și oportunități în negocieri/ încheieri de contracte. Te faci plăcută și cucerești pe toată lumea cu farmecul tău.

related posts

Modifică setările cookies