Horoscop zilnic 28 martie 2019. Este ziua deciziilor pentru Balanțe, vezi ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 28 martie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

 

Ai câteva nemulțumiri legate de familie, după ce unele așteptări pe care le aveai de la cei dragi nu sunt satisfăcute. Totul va trece însă la fel de repede cum a venit.

 

TAUR

 

Ai grijă să nu îi rănești pe cei din jurul tău, în grabă de a face o mulțime de lucruri în același timp. Abia spre finalul zilei vei reuși să te relaxezi și să te organizezi.

 

GEMENI

 

Anumite discuții cu cei din familia ta te vor încarca emoțional și va dura o mare parte din zi să poți trece peste subiect. Spre seară este posibil să ai parte de surprize de la persoane pe care nu le-ai văzut o perioadă lungă de timp.

 

RAC

 

Nu este o zi tocmai bună pentru tine, solicitările profesorilor sau ale șefilor de la locul de muncă fiind peste puterile tale astăzi. Este posibil să îți recapeți energia însă este de preferat să lași pe mâine lucrurile pe care nu ești foarte sigură astăzi.

 

LEU

 

Ai o dispoziție plăcută și emani asta și celor din jurul tău. Este posibil să cumperi un cadou cuiva drag sau pur și simplu să faci un gest frumos fără un motiv oficial.

 

FECIOARA

 

Ultimele zile au fost destul de obositoare pentru tine așa că ziua aceasta este ocazia potrivită să te odihnești. Dacă nu ai deja planuri, fă în așa fel încât să îți rezervi ceva timp doar pentru tine. 

 

BALANȚĂ

 

Este ziua deciziilor. Nu mai poți amână ceea ce trebuia să stabilești acum mult timp în urmă. Este de preferat să îți faci ordine în priorități în prima parte a zilei. Nu uita că mai sunt și alte persoane care se bazează pe tine.

 

SCORPION

 

Îți vei petrece aproape toată ziua încercând să închei cât mai multe activități, pentru a continuă săptămâna cât mai calm cu putință. Spre seară sunt șanse mari să primești o invitație care te scoate din rutină.


SĂGETĂTOR

 

Ziua se arată destul de liniștită pentru tine, fără întâmplări ieșite din comun. Poți profita totuși de aceste momente de respiro pentru a face lucruri de care nu ai timp întotdeauna, sau pentru a te întâlni cu cei pe care i-ai tot amânat.

 

CAPRICORN

 

Capricornii vor avea o stare de nervozitate întreaga zi. Chiar și spre lăsarea serii, starea de încordare pe care o ai va dispărea cu greu, iar ziua ta se va lungi până la ore târzii. Înarmează-te cu răbdare, este doar o stare de spirit, nu se întâmplă nimic rău în jurul tău.

 

VĂRSĂTOR

 

Munca depusă în zilele anterioare începe în sfârșit să dea roade. Vărsătorii vor avea parte de satisfacții la locul de muncă sau la școală. Unul dintre superiori le va recunoaște meritele.

 

PEȘTI
 
Noi încercări apar în programul tău de astăzi, dar schimbările au devenit o obișnuință. Este posibil că oboseala acumulată să îți încetinească ritmul însă un telefon de la cineva drag îți va reda energia de a duce la capăt o altă zi încărcată.

related posts

Modifică setările cookies