Horoscop zilnic 28 martie 2020. Taurii primesc o declarație de dragoste neașteptată, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 28 martie 2020.


Berbec

Sărbătorești astăzi aniversarea ta sau a partenerului de viață sau un eveniment important pentru voi. Vă faceți surprize unul altuia și petreceți o seară romantică. Este un moment foarte bun pentru a vă reaprinde pasiunea în cuplu.

Taur

Dacă ești singură, ai parte astăzi de o declarație de dragoste de la unul dintre colegii de la serviciu sau de la cineva cu care lucrezi/colaborezi și care până acum a tot amânat să-ți facă declarații. Ești plăcut surprinsă, mai ales că și tu îl placi.

Gemeni

Se anunță o zi interesantă din punct de vedere sentimental, pentru că nu te aștepți ca cineva din trecutul tău să apară deodată și să reluați povestea de dragoste. Deocamdată, alegeți să țineți relația secretă, departe de ochii lumii, până vă lămuriți dacă merge să continuați.

Rac

Axa sentimentală se dinamizează astăzi, iar configurația astrală a Lunii cu Venus, micul noroc, nu poate decât să-ți anunțe o zi favorabilă în compania partenerului. Poate este momentul să redescoperiți ceea ce v-a legat și să apreciați timpul petrecut împreună.

Leu

Înregistrezi un succes astăzi în sfera socio-profesională. Ești lăudată de către șefi pentru activitatea din ultima săptămână. În ceea ce privește comunicarea, recomandarea este să fii prudentă în tot ce transmiți, pentru că există neșansa să nu se înțeleagă exact ce spui și să se încurce lucrurile.

Fecioară

Primești vești îmbucurătoare de la drum lung, din străinătate sau de la rude aflate în alte orașe. În a doua parte a zilei, dacă participi la niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională și susții niște teste online, vei înregistra succese.

Balanță

Astăzi ai o idee ingenioasă de a face o investiție în viitor. Vei găsi noi modalități de a administra un credit, un împrumut, o moștenire sau banii pe care îi deții în comun cu partenerul. Vești bune vin și de la partenerul de cuplu care vine acasă cu mai mulți bani în următoarea perioadă.

Scorpion

Astăzi ești deshisă către nevoile partenerului de cuplu și poți să ai satisfacții deosebite. Predomină armonia și înțelegerea și astrele te încurajează să-ți declari sentimentele.  

Săgetător

La locul de muncă nu-ți supraestima capacitatea la efort, pentru că astăzi este posibil ca suprasolicitarea să-ți aducă probleme de sănătate. Mai multe pauze ar fi binevenite. Totodată, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în sarcinile de muncă.

Capricorn

Recomandarea zilei de astăzi este să te ocupi de activități care implică creație, relaxare, lucrul cu copiii, dar și activități artistice. Micul benefic, Venus, își aduce aportul în sfera sentimentală, dar și în cea profesională, unde te poți face remarcată.

Vărsător

Împreună cu partenerul, copiii sau alți membri ai familiei, decideți să redecorați casa. Fiecare vine cu o propunere și începeți întâi curățenia, aruncați ce nu mai este util și aranjați din nou totul. Posibil să faceți și niște shopping online pentru a mai schimba câte ceva.

Pești

Astăzi faci eforturi să lămurești o încurcătură cu o sumă de bani pe care ai achitat-o pentru o vacanță și pe care vrei să o recuperezi. Deși pot să apară tot felul de situații neașteptate, te ajută intuiția și ai șanse să rezolvi, pentru că Venus, micul noroc, te susține.

Viata Bate Vlogul - Sezonul 2. Emil Rengle si cei 13 vloggeri lanseaza videoclipul piesei Viata Bate Vlogul

 

related posts