Horoscop zilnic 28 martie 2021. Peștii declanșează o criză în viața sentimentală, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 28 martie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic


Berbec

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care-ți vizează sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, poate apărea o criză în cuplu, care să ducă la rezolvarea unor probleme mai vechi, se poate finaliza o etapă sau se pot culege roadele unui parteneriat.
 
Taur

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care-ți activează sectorul muncii, al activităților curente de la serviciu și starea de sănătate. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți să ai șansa să fii recomandată de către unul dintre prietenii tău, să închei o etapă profesională și chiar să schimbi domeniul de activitate. Atenție la starea de sănătate și nu abuza de medicamente, pentru că se pot amplifica unele afecțiuni, dar vor trece repede!

Gemeni

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Plină, care se formează în zodia Balanței, respectiv în sectorul iubirii, aventurii, flirtului, romantismului, relației cu copiii, crativității și activităților artistice. Așadar, în planul sentimental poate să apară o criză și să închei o relație sau dacă ești la începutul unei relații, să trăiești  clipe de pasiune cu partenerul. Pot avea loc evenimente legate de copii sau îți poți valorifica un talent.

Rac

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit și relației cu părinții. Așadar, este posibil să apară o criză în familie și să fie necesar să găsești un echilibru între viața profesională și cea familială sau te poate preocupa achiziționarea unei locuințe, mergi la vizionări sau închei un precontract.

Leu

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat comunicării, informațiilor, gândirii, cunoștințelor și deplasărilor. Informațiile pe care le vei primi în preajma acestei zile te vor ajuta în demersurile tale profesionale. Totodată, ai putea să finalizezi cu succes un proiect, să închei o etapă de școlarizare, să obții o diplomă.

Fecioară

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Așadar, poți încasa o sumă de bani mai mare, poți returna o datorie sau negocia un contract în favoarea ta.

Balanță


Ești vedeta zilei, pentru că evenimentul astrologic important de astăzi se formează în sectorul identității tale, în zodia Balanței și-ți poate aduce un succes, o realizare, încheierea unei etape în planul personal sau profesional. Posibil să apară și o criză în cuplu și să fii nevoită să schimbi modul cum abordezi relația de cuplu.

Scorpion

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, trecutului, vindecării și universului interior. Așadar, în urma unui proces de introspecție, să ai o revelație și să reușești să te vindeci de o trauma mai veche. Totodată, îți vei analiza viața personală și vei încerca să-ți faci un plan pe termen lung.

Săgetător

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și proiectelor de viitor. Așadar, se poate finaliza o etapă, un proiect, relația cu un prieten sau poți culege roadele unor demersuri în sfera sentimentală, în relația de cuplu sau într-un parteneriat profesional.

Capricorn

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, semn că se poate încheia o etapă, să schimbi direcția profesională sau să culegi roadele muncii tale din ultimul an, prin obținerea unei funcții sau preluarea unui proiect profesional de amploare.

Vărsător

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat străinătății, călătoriilor, cunoașterii, lărgirii orizonturilor, studiilor și sistemului de valori personal. Așadar, poți avea succes într-un proiect, să finalizezi un curs de dezvoltare personală/profesională sau poți încheia niște contracte cu o instituție. Totodată, ești deschisă cunoașterii, vrei să partici la seminarii, workshopuri, care să-ți lărgească orizontul cunoașterii.

Pești

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat resurselor comune pe care le deții cu partenerul, a datoriilor, impozitelor, taxelor. Posibil să reușești să returnezi o datorie sau să reeșalonezi niște rate. Totodată, va fi activat și sectorul intimității, iar o criză apărută în cuplu ar putea să vă rezolve unele probleme care trenează de mai mult timp.
 

Abi, motivul pentru care nu este nr. 1 pe YouTube  - Trending Review cu Daragiu - episodul 60

 

FULLSCREEN
Horoscop 28 martie 2021
  • /

related posts

Modifică setările cookies