Horoscop zilnic 28 martie 2022. Leii nu rezonează cu partenerul și au parte de complicații în relație, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 28 martie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu decizii importante și planuri de viitor, care pot avea legătură cu partenerul de cuplu sau cu un parteneriat profesional. Se anunță o zi dinamică, în care ieși în față. S-ar putea să primești o ofertă de job, să negociezi un contract.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări exclusiv pentru carieră și aspirațiile profesionale. Ziua vine cu evenimente și împrejurări, care îți aduc provocări, dar și riscul stricării unei imagini construite într-o perioadă îndelungată. Așadar, mare atenție, pentru că acțiunile și atitudinea ta nu vor fi primite prea bine de interlocutori!

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi vine cu schimbarea unor planuri, care includ o călătorie, participarea la niște cursuri, un schimb de experiență profesional, un plan de viață. Veștile vin când te aștepți mai puțin și credeai că ai terminat cu o planificare. Nu-ți rămâne decât să o iei de la capăt.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, în special a banilor care provin din alte surse decât salariul. S-ar putea să obții niște bani dintr-o colaborare sau o speculație financiară, de la familie, sub formă de cadou. Totodată, vin vești surpriză de la prieteni, care te destabilizează emoțional.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi vine cu multă acțiune în planul relațional/partenerial. În unele relații sau contracte se pot complica lucrurile, pentru că nu reușești să rezonezi cu partenerul de cuplu, să fiți pe aceeași lungime de undă, iar în sfera muncii se poate să apară o ruptură.

 

Fecioară

 

Astăzi, te preocupă sănătatea, mai ales că este posibil să apară unele momente în care stresul și suprasolicitarea vor acutiza niște probleme mai vechi. Stai departe de orice sursă de stres, pentru că sistemul vascular poate fi afectat! La serviciu apar evenimente și situații, care-ți pot da peste cap programul.

 

Balanță


Astăzi, se anunță o zi dinamică în planul afectiv, dorința de a trăi la cote înalte viața sentimentală. Dacă ești implicată într-o activitate de creație este posibil să ai imaginație și să dai dovadă de multă expresivitate și idei originale. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu multă acțiune în familie, privind relațiile dintre membrii familiei, care pot deveni conflictuale din cauze administrative sau financiare. Și la serviciu se anunță o zi dinamică, cu multe provocări, pe care vei fi nevoită să le rezolvi cu greu, de acasă, dacă lucrezi în regim de telemuncă.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești și informații neașteptate și deplasări în scop personal, de serviciu sau care privesc starea de sănătate. Este o zi în care pot să apară multe surprize și lucruri neprevăzute, care să-ți strice programul stabilit.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu surprize de natură financiară, privind semnarea, prelungirea unui contract sau trecerea pe o altă funcție cu un salariu mai bine plătit. Nu sunt excluse propuneri de colaborare, care să vină dintr-un domeniu în care nu ai mai lucrat până acum, dar în care ești sigură că te vei descurca bine.

 

Vărsător

 

Și astăzi Luna îți traversează zodia și face un aspect de conjuncție cu Marte, semn că vei fi foarte dinamică toată ziua. Vei fi poate prea agitată pentru cei cu care intri în contact. Găsești soluții la diverse probleme ivite și pregătești un plan de acțiune, o strategie. Posibil să ai parte și de informații sau vești surpriză.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu o stare de agitație interioară la aflarea unor vești sau informații. Totodată, se activează și axa sănătății, respectiv axa cardio-vasculară, așa că este recomandat să eviți suprasolicitarea. Odihna și detașarea față de factorii de stres te vor ajuta să te reechilibrezi.

related posts

Modifică setările cookies