Horoscop zilnic 28 martie 2023. Leii încep o relație amoroasă ascunsă, departe de ochii lumii, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 28 martie 2023.

Tag-uri:

Berbec

Contextul astrologic de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Marte, guvernatorul tău, ar putea să-ți aducă discuții în familie, legate de modul în care administrați cheltuielile. S-ar putea să ai multe drumuri de făcut, să pleci într-o deplassare sau să primești niște invitații pe care să nu le poți refuza. Atenție la modul cum comunici, pentru că este posibil să fii mai agresivă în interacțiunile tale!

 

Taur

Luna și Marte, planeta acțiunii, formează astăzi o conjuncție în casa comunicării și deplasărilor, așa că nu sunt excluse dialoguri aprinse legate de bani, mai ales că registrul astral te stimulează să-ți atingi obiectivele de natură financiară. S-ar putea să fii mai cheltuitoare și să achiziționezi bunuri care nu-ți sunt neapărat necesare.

 

Gemeni

Cu Luna în tranzit prin casa banilor, în aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii, vei fi determinată să intri în posesia unor bani dintr-o activitate extraprofesională. Ai multe cheltuieli în perioada următoare și vrei să te ții de o listă/un plan de achiziționat cadouri sau cele necesare pentru casă sau o călătorie.

 

Rac

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă o stare de agitație interioară, iar starea ta emoținală să nu fie prea bună. S-ar putea să te copleșească amintirile sau să iasă la suprafață unele frământări. Recomandarea astrelor este să stai de vorbă cu cineva apropiat, pentru a putea să te reechilibrezi și să vezi mai clar lucrurile.

 

Leu

Posibil să ai intenția de a începe o relație ascunsă, departe de ochii lumii. Ești atrasă de o persoană din anturaj sau pe care ai cunoscut-o la un eveniment. Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, îți dă curajul să faci primul pas. În ce privesc activitățile profesionale, te poți implica în proiecte noi de grup.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi activează sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor pe care le ai în derulare. S-ar putea să ai parte de surprize, să primești o vizită neanunțată. De asemenea, te preocupă accesarea unui credit de nevoi personale sau achiziționarea unor bunuri pentru casă. În planul profesional, demarezi acțiuni pentru care șefii te felicită.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru imaginea și statutul personal, relațiile cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Lucrurile par să se îndrepte la locul de muncă și ești mulțumită că începi să rezonezi cu anumite decizii le șefilor. Te remarci din punct de vedere profesional și ai curajul să aduci în discuție anumite chestiuni care trebuiau rezolvate de mai demult.

 

Scorpion

Ai grijă astăzi, pentru că Luna și Marte, guvernatorul tău, formează un aspect strâns și s-ar putea să ai tendința să-ți impui punctul de vedere, să-ți susții cu tărie opiniile. Ascultă și ce au de spus ceilalți, pentru că este posibil să afli informații prețioase, care te vor ajuta pe viitor!

 

Săgetător

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru viața intimă, relația cu partenerul de cuplu. De aesmenea, apar în discuție și chestiuni financiare, la care va trebui să ajungi la o cale de mijloc în privința unei investiții comune.

 

Capricorn

Luna formează un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii, în casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, așa că, pe de-o parte, s-ar putea să apară tensiuni în cuplu, dacă nu vei știi să gesionezi o criză, pe de alta, recomandarea astrelor este să fii mai puțin agresivă, dacă vrei să închei un parteneriat sau o colaborare.

 

Vărsător

Luna formează astăzi o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, în casa sarcinilor și activităților profesionale. Recomandarea astrelor este să eviți conflictele cu colegii, chiar dacă unele sarcini se vor dovedi a fi destul de solicitante. De asemenea, ai mai multă grijă la sănătate!

 

Pești

Astăzi, ai putea să te bucuri de energia pe care o aduce conjuncția dintre Lună, guvernatoarea casei iubirii, cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul sentimental. S-ar putea să fii dornică de flirt, aventuri romantice, cuceriri, iar partenerul să te surprindă plăcut. Dacă ești părinte, îți rezervi mai mult timp copiilor, însă ai grijă să nu fii prea autoritară!

related posts

Modifică setările cookies