Horoscop zilnic 28 noiembrie 2020. Balanțele primesc tratament pentru o problemă de sănătate, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți prezic astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 28 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Începând de astăzi, Neptun, planeta spiritualității, a viselor, iluziilor, imaginației, dar și cea care aduce, de cele mai multe ori confuzia, revine la mișcarea directă. Așadar, odată ieșit din retrogradare, Neptun va aduce o deschidere spre nevoile celor cu care interacționam, empatie și compasiune.


Berbec

 

Dacă ai simțit în ultimele luni că nu-ți poți limpezi gândurile, pentru că Neptun a traversat sectorul subconștientului și al universului interior, de astăzi, poți să vezi mai clar lucrurile, te poți împăca cu alegerile făcute, iar greșelile să ți le asumi. Eliberează-te de emoția, care te-a ținut captivă, chiar dacă vei mai avea momente în care vei simți să stai izolată!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Neptun la mișcarea directă prin casa prietenilor, a proiectelor și grupurilor sociale pe care le frecventezi. Așadar, vei fi mai deschisă nevoilor emoționale ale prietenilor și-ți vei dedica mai mult timp acestora. Totodată, ești invitată să te implici în cauze umanitare.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Neptun, guvernatorul casei carierei și a imaginii personale, revine la mișcare directă și vei reuși ușor ușor să scapi de confuzia în care ești de câteva luni bune privind direcția în carieră. Nu lua decizii imediat, ci așteaptă o perioadă!

 

Rac

 

Neptun revine, de astăzi, la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul principiilor și valorilor de viață și nu vei mai fii așa determinată atunci când îți expui părerile. Vei fi mai înțelegătoare și vei încerca să eviți conflictele, atunci când este vorba de principii de viață.

 

Leu

 

Neptun revine astăzi la mișcarea directă prin sectorul asociat finanțelor, moștenirilor, avantajelor materiale, a creditelor, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, dar și în ce privește intimitatea și apropierea de partener. Reușești să revii cu picioarele pe pâmânt atunci când este vorba de bani nemunciți și pe care vrei să îi deții și nu mai visezi la îmbogățire.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi aduce revenirea la mișcarea directă a lui Neptun, astrul care îți traversează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, se mai duce confuzia, în care ai intrat, legat de relația de cuplu. Dacă ești singură, nu va trece mult timp până vei realiza că nu trebuie să renunți la visul tău de a avea un partener așa cum ți-l dorești. 

 

Balanță

 

Neptun revine, de astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul muncii și al sănătății, așa că se duc confuziile și haosul, care a avut loc, în ultima perioadă la serviciu, dar și privind abordarea unei probleme de sănătate, unde ai primit tot felul de tratamente, care s-au dovedit ineficiente.

 

Scorpion

 

Te poți bucura de revenirea lui Neptun la mișcarea directă, începând de astăzi, prin sectorul sentimental și al creativității. Dacă ultimele luni ai fost confuză și nu ai știut ce îți dorești de la relația în care te aflai, acum vei reuși să-ți dai seama. Mai mult de atât, dacă ești implicată în activități de creație sau artistice, acestea se vor debloca și vei avea din nou inspirație.

 

Săgetător

 

Dacă ai traversat mai multe luni, în care nu ai știut, care este cea mai bună soluție, pentru o problemă care vizează spațiul de locuit, regimul unei locuințe sau relația cu o persoană mai în vârstă din familie, de astăzi, de când Neptun revine la mișcarea directă, vei găsi soluția. Totodată, vei da dovadă de afecțiune, empatie și înțelegere față de cei dragi.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Neptun revine la mișcarea directă prin casa comunicării, a schimbului de opinii, a cunoașterii, a învățării și gândirii. Nu se vor rezolva toate problemele de comunicare, interacțiunea cu ceilalalți sau vei avea claritate deplină în gândire, însă lucrurile se vor îmbunătăți considerabil în aceste domenii și nu va mai fi nevoie să te asiguri mereu că ceilalți înțeleg ce vrei să transmiți.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi Neptun revine la mișcarea directă prin sectorul financiar, așa că vei observa că lucrurile încep să se îndrepte în acest domeniu, numai cu condiția să nu visezi la sume prea mari de bani, pe care ai putea să le încasezi în următoarea perioadă. 

 

Pești

 

Cum Neptun este guvernatorul tău și se află poziționat în casa personalității, te vei bucura cel mai mult de revenirea lui la mișcarea directă, mai ales că va începe să ți se limpezească gândurile și să vezi drumul pe care vrei să mergi. Sensibilitatea, empatia și compasiunea vor fi cele care te vor caracteriza în următoarea perioadă.

 

 

related posts

Modifică setările cookies