Horoscop zilnic 28 noiembrie 2021. Scorpionii se îndrăgostesc pe neașteptate de un bărbat, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 28 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna în tranzit prin casa muncii și a treburilor casnice într-un aspect favorabil cu Marte, guvernatorul tău, prevestește o zi cu multă inițiativă din partea ta și punere în aplicare a unor planuri. Interacțiunea cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități poate fi constructivă.

 

Taur

 

Planul sentimental intră, astăzi, în vizorul tău, mai ales că aspectele favorabile pe care Luna în tranzit, prin casa iubirii, le face cu celelalte planete, Uranus (surpriza) și Venus, micul benefic, îți aduc oportunități în dragoste. Posibil să cucerești/impresionezi pe cineva prin creativitate.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un randament intelectual ridicat, așa că, dacă ai de lucru pentru un proiect personal sau profesional, profită! Totodată, ai șansa să câștigi ceva pentru casă, un premiu, mai ales dacă te-ai înscris la vreun concurs. Sau poate unul dintre membrii familiei îți face o surpriză și-ți achiziționează ceva pentru casă.

 

Rac

 

S-ar putea să faci o vizită părinților sau familiei partenerului și să stabiliți programul de sărbători. În altă ordine de idei, traversezi o perioadă bună din punct de vedere relațional. Astăzi, ești într-o formă bună din toate punctele de vedere, comunici ușor cu toată lumea și lași o impresie bună.

 

Leu

 

Deși este o zi de weekend, afli vești bune despre salarizare sau despre posibilitatea încasării unui bonus la final de an. Deja începi să-ți faci niște socoteli și cum să folosești banii. Totuși, nu-ți face prea multe speranțe și planuri, lista ta este lungă, iar suma nu va fi foarte mare!

 

Fecioară

 

Astăzi, primești vești de la drum, care te iau prin surprindere. S-ar putea să revenzi în curând persoane importante care au însemnat ceva în viața ta. Luna se află în semnul nașterii tale și este o zi excelentă pentru a te ocupa de tine și planurile tale personale, de relația cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, face, astăzi, mai multe aspecte astrale benefice, iar Luna aduce vești surpriză despre un context financiar. Un sprijin poate veni de la cineva de la care nu te aștepți. În planul relațional este favorizat romantismul și armonia.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce surprize plăcute în sfera sentimentală și-n relații, mai ales dacă ești singură și în căutarea unui partener. Dacă primești o invitație la întâlnire, nu sta pe gânduri și onoreaz-o pentru că ai șanse mari să te îndrăgostești.

 

Săgetător

 

Deși este o zi de weekend, contextul astral de astăzi îți amplifică energia mentală și capacitatea de comunicare, gândire și comunicare. Ai niște revelații legate de sfera profesională și ți se dă ocazia să îndrepți unele lucruri pe care le-ai făcut greșit. Dacă ai învățat ceva din experiențele trecutului, vei știi acum să ocolești situațiile care-ți pot aduce neplăceri.

 

Capricorn

 

Astăzi, ai parte de evenimente fericite în relație sau dacă ești singură, începe să se lege o poveste de dragoste între tine și o persoană cunoscută de curând. Contextul astral amplifică romantismul și relațiile armonioase. Este o zi excelentă pentru a prelua inițiativa.

 

Vărsător

 

Ești fericită că ai descurcat niște chestiuni financiare. Contextul zilei de astăzi favorizează activitățile ce presupun ordine și organizare în casă. Luna în tranzit prin casa transformărilor și a intimității face un aspect benefic cu Uranus, guvernatorul tău, așa că s-ar putea să ai parte de surprize plăcute în planul personal, dar și oportunități neașteptate în planul financiar, care privesc administrarea locuinței.

 

Pești

 

Ai impresia, astăzi că ești mințită și pot să apară stări de dezamăgire. Fii precaută în toate acțiunile pe care le întreprinzi, dar mai ales în ce privește administrarea unui buget comun! Contextul astral aduce și lucruri bune și prin comunicare deschisă poți rezolva mai mult decât te aștepți.

related posts

Modifică setările cookies