Horoscop zilnic 28 octombrie 2019. Fecioarele își găsesc jumătatea, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 28 octombrie 2019.


BERBEC

Astăzi pui bazele unor discuții legate de viitor. Concentrează-ți atenția asupra domeniilor importante din viața ta și vei atrage succesul fără a te împiedica de alte obstacole.

TAUR

Deschide-ți ochii pentru a vedea ceva nou în cineva pe care-l cunoști de mult. Astăzi te poziționezi pe frecvența iubirii, iar asta te va ajuta să vezi doar calitățile celor din jurul tău.

GEMENI

Nu mai sta în așteptare. Ai planuri făcute, iar acum e momentul să le pui în mișcare. Obține sprijinul celor dragi înainte de te deplasa în următoarea ta aventură. Astăzi este o zi plină de promisiuni! 

RAC

Sunt treburi pe care le-ai tot amânat în ultima vreme, însă acum este timpul să le rezolvi. Este posibil să apară o persoană interesantă în cercul tău de cunoscuți, care te atrage într-un mod misterios. Astăzi vei găsi puterea și concentrarea de care ai nevoie.

LEU

Este ziua perfectă pentru a începe o nouă activitate care îți va îmbunătăți atât sănătatea fizică cât și pe cea mentală. Ești în formă maximă și asta te ajută să te implici. Este posibil ca un prieten să dorească să te ajute. Nu-l refuza! 

FECIOARA

Ai tendința să transformi perfectul în inamicul binelui. Trebuie să pui capăt unui conflict care te epuizează în ultima vreme. O persoană pe care o cunoști poate să devină brusc foarte interesantă și atractivă. Asteaptă-te la "fluturași în stomac".

BALANTA

Te-ai săturat să te balansezi de pe un picior pe altul. Astăzi este o zi în care îți vei găsi echilibrul și stabilitatea emoțională. Ar trebui să te concentrezi mai mult pe persoanele dragi, pe care le-ai cam neglijat în ultima vreme.

SCORPION

Trage adânc aer în piept și începe să-ți apreciezi cu adevărat valorile. Trebuie să ai mai multă încredere în tine și să îndrăznești mai mult. Astăzi simți nevoia de a explora așa că nu sta într-un singur loc.

SAGETATOR

Este timpul să fii pragmatic. Îți place să visezi, iar acest lucru te face absent în unele situații. Astăzi trebuie să fii mai conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău. 

CAPRICORN

Un nou început te așteaptă. Astăzi ești la unison cu sentimentele tale, așa că nu te teme să acționezi asupra acestor noi emoții care te copleșesc. Vei căuta afecțiune în fiecare membru al familiei, prieteni sau cunosținte.

VARSATOR

În ultima perioadă ai fost dispusă să te mulțumesti cu mai puțin decât meriți. Astazi chiar te implici în rezolvarea unei probleme care te macină de mult timp. Vrei să scapi de orice gând negativ care s-ar putea materializa într-o nouă problemă.

PEȘTI

Astăzi vizualizezi toate lucrurile pe care speri să le realizezi. Să nu îți fie frică să te bazezi pe cineva din trecutul tău. Este posibil să apară în viața ta o persoană cu totul specială.  

Vezi și: Rețetă pui italian

related posts

Modifică setările cookies