Horoscop zilnic 28 octombrie 2020. Gemenii cuceresc persoana de care sunt îndrăgostiți, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 28 octombrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor, așa că va aduce armonie și înțelegere în cuplu, iar în parteneriatele de afaceri, încheierea unor contracte. Tot astăzi și Mercur ajunge în zodia Balanței, prin retrogradare, și se pot relua unele dialoguri pentru stabilirea unor proiecte comune în sfera profesională sau lămurirea unor aspecte în viața de cuplu.

 

Taur

 

Sectorul muncii și al sănătății primește tranzitul lui Venus, guvernatorul tău, în zodia Balanței, urmat de către Mercur, astrul negocierilor și guvernatorul casei banilor, prin retrogradare, în aceeași zodie. Activitățile de la locul de muncă se intensifică, va exista o mai bună cooperare/înțelegere cu colegii, îți vei îndeplini sarcinile cu mai multă ușurință și se vor relua unele proiecte abandonate sau care au fost blocate.

 

Gemeni

 

Sectorul sentimental, al aventurii, flirtului, romantismului și poveștilor de iubire începe să fie traversat, de astăzi, de Venus, micul benefic, prin zodia Balanței. Va fi urmat de către Mercur, guvernatorul tău, care ajunge și el, prin retrogradare, în aceeași Balanță. Așadar, urmează o perioadă de câteva săptămâni în care te vei bucura de iubire, afecțiune în cuplu, poți cuceri persoana de care ești îndrăgostită. Totodată, dacă deja faci parte dintr-un cuplu, poți să reiei niște dialoguri sau să lămurești unele aspecte ale relației și să-ți declari/împărtășești sentimentele.

Rac

 

Sectorul asociat vieții de familie, patrimoniului, relației cu părinții și regimului unei locuințe va fi dinamizat odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, astăzi, în zodia Balanței. Va fi urmat de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, care ajunge și el, prin retrogradare, în zodia Balanței. Astfel, primești ajutor de la familie, de la părinți, în toate demersurile tale privind locuința, achiziția sau vinderea unui imobil. Mercur revine asupra unor aspecte pe care le-ai tot amânat și ajută în negocieri.

 

Leu

 

Sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al informațiilor, cunoștințelor, deplasărilor și al susținereii de proiecte/lucrări, seminarii și interviuri primește tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Balanței, care aduce reușite în tot ce întreprinzi. Va fi urmat de către Mercur, care ajunge, prin retrogradare, în zodia Balanței, și care va opera în favoarea ta în toate modalitățile de comunicare, exprimare și negociere.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, sectorul financiar, al banilor și resurselor pe care le deții, primește tranzitul lui Venus, micul benefic, în zodia Balanței, urmat de către Mercur, planeta comunicării și a negocierilor. Așadar, vei știi să negociezi în favoarea ta ofertele pe care le primești, iar micul benefic va aduce mai mulți bani în conturi.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul tău, ajunge în semnul nașterii tale și vei beneficia de razele sale. Va fi urmat de către Mercur, care ajunge prin retrogradare. Așadar, Venus îți aduce șarm, dispoziție pentru flirt, cuceriri, echilibru și reușite pe toate planurile, iar Mercur susține comunicarea și negocierile. 

 

Scorpion


Venus, micul benefic și guvernatoarea casei relațiilor, ajunge astăzi în zodia Balanței, în sectorul asociat subconștientului, al izolării, trecutului, meditației și introspecției. Este urmat de către Mercur, care ajunge și el, prin retrogradare, în zodia Balanței. Așadar, vei avea o revelație legată de viața de cuplu și vei realiza că trebuie să-ți apreciezi mai mult partenerul. Poți fi tentată să reiei o poveste de dragoste mai veche sau să începi o relație ascunsă.

 

Săgetător


Axa sentimentală se activează începând de astăzi de când Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței. Este urmat de către Mercur, astrul comunicării, care ajunge și el în zodia Balanței, prin retrogradare, în casa prietenilor, viselor, speranțelor și planurilor pe termen lung. Așadar, cele două planete personale vor lămuri o situație într-o relație de prietenie, care se îndreaptă spre o poveste de iubire.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Va fi urmat de către Mercur, astrul comunicării, care ajunge prin retrogradare, în aceeași zodie. Așadar, este o perioadă bună de afirmare, vin oportunități, primești aprecieri de la superiori și poți să fii propusă să preiei conducerea unui proiect important.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Balanței, prin sectorul asociat principiilor, conștiinței și idealurilor, urmat de Mercur, planeta comunicării, ai putea să te afirmi profesional sau te vei gândi serios la schimbarea domeniului de activitate. Mercur va ajuta în toate procesele de comunicare, învățare, schimburi de experiență și în reluare unor cursuri de perfecționare sau recalificare.

 

Pești

 

Începând de astăzi, sectorul intimității primește tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a pasiunii, prin sectorul asociat intimității și transformărilor profunde. Este urmat de Mercur, planeta comunicării, care te va ajuta să reiei niște dialoburi cu partenerul de cuplu privind aspecte legate de intimitate și dorințele tale.

Cum sărbătorim Halloween-ul pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies