Horoscop zilnic 28 octombrie 2022. Fecioarele au oportunități și șanse în relații și parteneriate, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 28 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Jupiter, marele benefic, revine de astăzi în zodia Pești, pe care o va traversa până pe 20 decembrie, când revine, din nou, la tine în zodie. Așadar, ești invitată la un bilanț, o introspecție și eliminarea situațiilor și persoanelor, care te țin în loc să evoluezi. Posibil să ai și niște revelații sau conștientizări legate de cum să-ți îmbunătățești viața.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este revenirea lui Jupiter în zodia Pești, în sectorul prietenilor, vieții sociale și a planurilor/proiectelor de viitor. Până pe 20 decembrie, când va reveni în zodia Berbec, marele benefic va mai aduce oportunități prin prieteni, o viață socială activă și șansa de a începe proiecte noi pe termen lung.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este revenirea lui Jupiter în zodia Pești, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale unde va sta timp de două luni să definitiveze ce ai început în primăvară. Până pe 20 decembrie, folosește-te de oportunitățile, care vin în sfera profesională, cu care te vei mai întâlni peste alți doispreze ani, când marele benefic va ajunge din nou în zodia Pești.

 

Rac


Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, pe care o va traversa până pe 20 decembrie, când își va face, din nou, intrarea în zodia Berbec. Sectorul pregătirii și perfecționării profesionale va fi activat timp de două luni și poți decide să continui o formă de școlarizare, să obții o calificare, să finalizezi un proiect profesional important pentru tine.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, pe care o va traversa până pe 20 decembrie. Așadar, sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alți terți, moștenirile, creditele, dar și achitarea unor/taxe și impozite, intră în atenția ta și marele benefic te va ajuta să-ți faci ordine în situația financiară.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, pe sectorul căsătoriei și relațiilor și până pe 20 decembrie, când va reintra în zodia Berbec, aduce oportunități și șanse în relații și parteneriate. Dacă ești singură, este posibil să-ți întâlnești jumătatea, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, este posibil să găsiți căi comune de a rezolva o problemă sau să scapi de o relație toxică și astfel să te eliberezi.

 

Balanță

 

Jupiter, marele benefic, revine de astăzi în zodia Pești, respectiv în sectorul muncii și sănătății, pe care o va traversa până pe 20 decembrie. Prin urmare, sectorul muncii și sănătății primește razele benefice ale lui Jupiter, care vine cu oportunități și șanse de îmbunătățire a condițiilor de muncă sau poate de schimbare a serviciului. Se va observa o îmbunătățire și a stării de sănătate.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, respectiv pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. Până pe 20 decembrie, când reintră în zodia Berbec, marele benefic vine să aducă șanse în dragoste, în relațiile cu persoane dragi, inspirație într-un proiect de creație, dar și vești despre apariția unui copil.

 

Săgetător

 

Jupiter, guvernatorul tău, revine astăzi în zodia Pești, în casa vieții de familie și spațiului de locuit. Până pe 20 decembrie, când reintră în zodia Berbec, marele benefic aduce șanse de rezolvare a unor probleme în familie, cu spațiul de locuit, o tranzacție imobiliară, dar și clarificarea unor chestiuni în relațiile de familie.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, respectiv în sectorul comunicării, învățării, informațiilor, dezbaterilor și deplasărilor și până pe 20 decembrie, când se întoarce înapoi în zodia Berbec, aduce oportunități de învățare a unor lucruri noi, de la persoane cu experiență. De asemenea, este posibil să înveți să comunici, să negociezi și să interacționezi mai bine cu ceilalți.

 

Vărsător

 

Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, pe sectorul banilor și până pe 20 decembrie, când revine în zodia Berbec, aduce oportunități de suplimentare a veniturilor. Așadar, fii atentă și nu rata oportunitățile, care pot veni și din colaborări!

 

Pești

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, pe casa personalității și va definitiva ce nu a reușit în prima jumătate de an. Așadar, până pe 20 decembrie, când marele benefic revine în zodia Berbec, ai ocazia să te afirmi, să te pui în valoare și să prinzi șansele care ți le oferă guvernatorul tău.

 

related posts

Modifică setările cookies