Horoscop zilnic 28 septembrie 2020. Racii au șansa să-și repare viața amoroasă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 28 septembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Configurația astrală de astăzi anunță revenirea lui Saturn la mișcarea directă, după o perioadă de câteva luni, în care principiile și sistemul tău de valori au fost testate, iar obstacolele și întârzierile din sfera socio-profesională au avut darul să te facă să vrei să schimbi direcția în carieră.

Taur

Dacă ultimele patru luni Saturn ți-a testat sistemul de valori, filosofie de viață, de astăzi de când revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn, se vor risipi blocajele de care ai avut parte în sfera socială, în ce privește studiile, cursurile de perfecționare și călătoriile și vei știi să-ți reconfigurezi direcția în viață, în aceste domenii.

Gemeni

Contextul astral de astăzi, cu Saturn, care revine la mișcarea directă, anunță o îndreptare a situației financiare, vei scăpa de restricții, blocaje amânări în ce privesc banii proveniți din moșteniri, credite, datorii sau din impozite, banii deținuți la comun cu partenerul de cuplu.

Rac

De astăzi, Saturn revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, după o perioadă de patru luni, în care a testat mariajul, relațiile și parteneriatele. Acum dispar încet-încet blocajele și neînțelegerile, îți asumi mai multe resposabilități și găsești soluții la problemele de cuplu apărute în ultimele luni.

Leu

Saturn revine astăzi la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, prin casa care indică activitățile și sarcinile de la locul de muncă, dar și starea sănătății. Restricțiile și blocajele din unele proiecte la care lucrezi dispar. În ce privește starea de sănătate, vei găsi rezolvări la unele probleme medicale.

Fecioară

Saturn revine la mișcarea directă de astăzi, prin zodia Capricorn, prin casa asociată iubirii, aventurii, romantismului, creativității, activităților artistice, copiilor și speculațiilor financiare. Așadar, dacă ai dat dovadă de maturitate, responsabilitate în relație, ți-ar dorit o relație stabilă sau relațiile cu copiii au fost dificile, vei observa că lucrurile vor merge în direcția dorită de tine.

Balanță

Saturn revine astăzi la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin care asociată vieții de familie și locuinței. Ai fost testată de către Saturn, timp de patru luni, în aceste domenii, unde au exista dese blocaje, ai devenit mai responsabilă și ai luat mai în serios activitățile gospodărești și de familie.

Scorpion

Saturn își încheie astăzi tranzitul retrograd, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa comunicării, revenind la mișcarea directă. Așadar, ai fost testată, timp de patru luni și ai învățat să comunici, să schimbi opinii și să acumulezi informație, care îți va folosi pe viitor în relațiile de natură profesională.

Săgetător

Saturn revine astăzi la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin casa banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale, a resurselor și valorilor personale. Ultimele patru luni ai învățat să fii mai responsabilă cu banii, să îi gestionezi rațional. Poate ți-au și scăzut veniturile sau au intervenit blocaje și amânări, însă acum reintră totul în normal.

Capricorn

Începând de astăzi Saturn, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin semnul nașterii tale. Dacă în ultimele patru luni ai avut parte de o restructurare persoanală, ai devenit mai responsabilă, organizată, acum te vei pune în valoare și vei avea câștiguri însemnate, pentru că ai dovedit că meriți.

Vărsător

Începând de astăzi, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin casa asociată subconștientului, universului interior, al izolării, meditației, trecutului și introspecției. Dacă ultimele patru luni au fost mai grele și te-ai confruntat cu tot felul de temeri și frici și ți-ai analizat trecutul, acum ai realizat că trebuie să lași în urmă ceea ce te ține în loc să evoluezi și să mergi înainte.

Pești

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Saturn la mișcarea directă, după o perioadă de patru luni, în care ai reevaluat strategiile și planurile de viitor din sfera profesională. Acum vei știi care îți sunt prioritățile în carieră.

related posts

Modifică setările cookies