Horoscop zilnic 28 septembrie 2021. Vărsătorii trebuie să-și schimbe urgent stilul de viață, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 28 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei ești mai mult pe drumuri, să rezolvi o serie de chestiuni ale partenerului de cuplu sau a celor cu care desfășori activități. Sectorul comunicării este bine aspectat, ți se deschid multe uși, obții aprobări, documente, acte, iar dacă trebuie să prezinți un proiect, o lucrare, contextul astral scoate în evidență abilitățile și experiența acumulate de-a lungul timpului.

 

Taur

 

Dacă în prima parte a zilei încasezi bani, faci socoteli și pregătești terenul pentru următoarele contracte profesionale, în partea a doua, mergi la cumpărături sau la un salon de înfrumusețare, îți schimbi look-ul și garderoba. La serviciu, rezolvi multe chestiuni și situații apărute, ai un spirit practic care te ajută să rezolvi ceea ce este mai important.

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei ești foarte activă în toate activitățile tale, fie ca sunt acasă, fie la serviciu. În partea a doua a zilei, încasezi o sumă de bani și mergi să cumperi niște cadouri pentru cei dragi. În planul relațional, încerci să-ți pui ordine în gânduri pentru a decide ce vrei. Nu vei reuși din prima să-ți dai seama, pentru că Mercur, guvernatorul tău, este retrograd, dar vei reuși să mai clarifici unele lucruri.

 

Rac

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea ta, traversează, în prima parte a zilei, sectorul asociat frământărilor interioare și a subconștientului și-ți vei pune sub semnul întrebării unele convigeri, principii și viziuni. Nu mai sta ancorată în trecut și străduiește-te să ieși din starea în care ai intrat, pentru că o parte dintre convingerile tale nu mai sunt funcționale și trebuie să încerci să mergi înainte!

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul asociat planurilor pe termen lung și vei avea ocazia să te ocupi de îmbunătățirea comunicării în cuplu și de clarificarea unor chestiuni mai vechi, care vizează casa, locuința, patrimoniul sau administrarea unui alt imobil. Pe seară, ieși cu prietenii în oraș și puneți la cale o excursie.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să fii nemulțumită de situația financiară. Poate așteptai niște bani și nu au intrat în conturile tale decât o parte din sumă sau apar niște cheltuieli neprevăzute și atunci este afectat bugetul. La serviciu, totul merge conform planurilor stabilite și a programului, fără să mai apară neînțelegeri sau dispute între colegi.

 

Balanță

Astăzi, în prima parte a zilei, stai pe gânduri și analizezi unele situații într-un context profesional. În partea a doua a zilei, însă, ai curajul să inițiezi niște dialoguri cu șefii, în care să-ți spui părerile, dar și nemulțumirile legate de activitatea unor colegi, care-ți îngreunează sarcinile.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei te preocupă situația financiară, mai ales dacă ai încasat niște bani cu care nu știi ce să faci: să-i pui în conturile de economii sau să-ți cumperi ceva de aștepți de mult. În planul relațional, dacă ai cunoscut o persoană de curând și-ți place, ai șanse mari să o cucerești destul de ușor.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei ai niște întâlniri cu parteneri de afaceri, ședințe cu colegi, în care faceți un plan pentru următoarea perioadă. În cea de-a doua parte, este posibil să apară o situație neplăcută în planul financiar, să nu-ți poți recupera niște bani sau să intri în posesia unei sume care întârzie, se amână plata câteva zile. În această situație ești nevoită să faci un împrumut.

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei ești foarte activă la locul de muncă, cu multe idei originale, pe care le propui șefilor. Cauți soluții să obții succese în domeniul în care lucrezi. Ești determinată să avansezi în carieră, să înveți lucruri noi și să obții o funcție mult râvnită. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în segmenul relațiilor, așa că îți vei rezerva după-amiaza partenerului de cuplu.

 

Vărsător

 

Astăzi, este posibil să apară unele conflicte de principii cu partenerul de cuplu privind gestionarea resurselor comune sau petrecerea timpului liber/educarea copiilor dacă ești părinte. În partea a doua, se anunță o zi dificilă la locul de muncă. În ce privește starea de sănătate, contextul astral te îndeamnă să-ți schimbi stilul de viață, să adopți o dietă, să faci sport și să te odihnești mai mult.

 

Pești

 

Te preocupă, astăzi, segmentul sentimental din harta astrală. Nu este totuși recomandat să asculți sfaturi de la prieteni, ci să iei singură deciziile privind relația de cuplu. La serviciu, traversezi o perioadă bună din toate punctele de vedere, așa că măcar aici nu-ți faci probleme.

Share în bucate cu Alex Petricean – Ardei umpluți cu muțchiuleț de pui și chimen

related posts

Modifică setările cookies