Horoscop zilnic 28 septembrie 2022. Fecioarele se remarcă la job și primesc responsabilități noi, ce se întâmplă cu Taurii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 28 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ești preocupată de situația financiară, iar trigonul (aspect armonios) pe care Marte, guvernatorul tău, îl formează cu Saturn din casa planurilor de viitor, ar putea să te ajute într-o negociere, să închei un contract pe termen lung.

 

Taur

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și parteneriatelor profesionale și preocupările tale vor fi pentru a clarifica o situație în cuplu sau la serviciu. Trigonul (aspectul armonios) pe care Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, îl formează cu Saturn din casa carierei și relației cu superiorii, vine să aducă oportunități și stabilitate financiară, în urma unor dialoguri cu șefii.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și activităților profesionale și ești preocupată de un nou proiect, pentru că ai primit o propunere de la șefi. Trigonul (aspect armonios) pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Saturn din zodia Vărsător, îți aduce decizii privind preluarea unui proiect pe termen lung, care poate avea legătură cu mediile de comunicare online.

 

Rac

 

Astăzi Luna îți traversează casa iubirii, aventurilor romantice, distracției și vacanțelor, iar trigonul pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Saturn din casa intereselor financiare, vine să-ți aducă soluții la o chestiune financiară, mai ales dacă ai în plan să pleci într-o minivacanță sau să achiți un avans. De asemenea este posibil să fii tentată să achiziționezi un bun de valoare mai mare și să cauți oferte.

 

Leu


Luna îți traversează astăzi casa familiei și căminului și este posibil să apară o situație neprevăzută, să se strice ceva în casă și să ai niște cheltuieli. Trigonul (aspectul armonios) pe care Marte, planeta acțiunii, din casa prietenilor, îl formează cu Saturn din casa relațiilor, îți aduce susținere și ajutor de la prieteni. De asemenea, dacă faci parte dintr-un cuplu, este momentul discutării unor planuri de viitor.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi casa comunicării și învățării și este posibil să fie nevoie să înveți ceva nou. Totodată, trigonul pe care Marte, planeta acțiunii, din casa carierei și superiorilor, îl formează cu Saturn din casa muncii, te ajută să te remarci în fața șefilor, mai ales dacă iei inițiative. Primești responsabilități noi, care vor fi remunerate separat de salariu.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa banilor și este posibil să apară niște situații neprevăzute, să încasezi o sumă de bani sau poate un cadou de la colegi. Aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Saturn din casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, vine să clarifice o situație și să-ți aducă stabilitate în cuplu.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa personalității și te vei preocupa în principal de tine și proiectele tale personale. Lași pe planul doi cariera și activitățile profesionale. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Marte, guvernatorul tău, din casa intereselor financiare, îl formează cu Saturn din casa familie, îți aduce ajutor și stabilitate financiară prin familie.

 

Săgetător

 

Astăzi este susținută comunicarea și negocierile. Aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Saturn din casa comunicării, poate aduce soluții sau decizii bune pe termen lung într-un context profesional.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să ai surprize de la prieteni. Pentru că este activată și axa sentimentală, apar evenimente neașteptate și aici. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa muncii, cu Saturn din casa banilor, vine să-ți aducă sume importante de bani și stabilitate financiară.

 

Vărsător

 

Astăzi Luna îți traversează casa carierei și relației cu superiorii și este posibil să ai niște dialoguri cu aceștia legate de administrarea unor sume de bani. Discuții despre bani poți avea loc și cu cineva din străinătate, rude, părinți, prieteni. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, din casa sentimentală, îl formează cu Saturn din casa personalității, vine să-ți aducă stabilitate în planul relațiilor.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi casa principiilor și credințelor și s-ar putea să ai niște conștientizări. Apelează la intuiție atunci când iei o decizie! Tot astăzi, aspectul armonios pe care îl formează Marte, planeta acțiunii, cu Saturn din zodia Vărsător, vine să-ți aducă ajutor și susținere de la familie într-o chestiune care te frământă.

 

related posts

Modifică setările cookies