Horoscop zilnic 28 septembrie 2023. Balanțele găsesc un tratament pentru problema de sănătate, Fecioarele primesc o ofertă de job


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce rezolvări în planul sentimental. Pot avea loc discuții, să ai niște conștientizări și să încerci să îndrepți o situație complicată din viața ta. Dacă ești singură, cooperezi cu invitația unor prietene de a ieși în oraș.

 

Taur

 

Șefii sunt foarte mulțumiți, astăzi, de activitatea ta profesională și de modul cum rezolvi lucrurile. În partea a doua a zilei, s-ar putea să te implici în niște campanii de întrajutorare/umanitare. Se activează și axa sentimentală și vei fi surprinsă de tema discuțiilor inițiate de partener.

 

Gemeni

 

Astăzi este o zi favorabilă de afirmare în planul profesional.  Poți participa la o serie de evenimente. Ți se apreciază implicarea, rezolvi anumite sarcini sau situații și te remarci prin experiență și abilități. De asemenea, ai intuiție într-un context financiar.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să te apropii mai mult de niște rude cu care nu ai vorbit o perioadă mai mare de timp. Din punct de vedere profesional este o zi bună în care poți prezenta un proiect sau să susții un interviu/proiect în fața unei comisii. Financiar stai bine, nu o să mai ai niște cheltuieli de făcut în perioada următoare.

 

Leu

 

Astăzi, s-ar putea să faci rost de niște bani dintr-o altă sursă decât salariul și banii să îi investești în casă. În planul relațional, simți o apropiere profundă față de partenerul de cuplu. Vei căuta să fii mai deschisă față de nevoile emoționale ale acestuia.

 

Fecioară

 

Relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește grație unor dialoguri deschise, care au la bază situații și evenimente din trecutul vostru. În planul profesional este posibil să primești o ofertă nouă de job, iar veniturile ți s-ar putea mări considerabil.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să te frământe mai multe chestiuni, care au legătură  cu serviciul sau cu relațiile cu colegii. În planul sănătății este posibil să se amelioreze niște afecțiuni sau să găsești un tratament care să aducă rezultate.

 

Scorpion

Astăzi, conjuncția Lunii cu Neptun din zodia Pești și aspectele favorabile care se formează cu Pluton și Uranus vin să aducă rezolvări într-o chestiune de ordin sentimental. Dacă ești singură și primești invitația de a ieși la o întâlnire romantică, s-ar putea să simți că ți-ai găsit jumătatea.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să fii dezamăgită de o discuție pe care o ai cu un membru al familei, cu partenerul sau cu unul dintre părinți. Pe de altă parte, dacă au existat tensiuni, este o zi favorabilă împăcărilor. 

 

Capricorn

 

Dacă lucrezi la un proiect de creație, ai multă inspirație și vei face o impresie bună prin ideile tale. Pe de altă parte, s-ar putea să fii nevoită să amâni niște întâlniri sau deplasări, pentru că intervin niște chestiuni de rezolvat în familie.

 

Vărsător

 

Posibil, astazi, să cheltui o sumă de bani pentru a-ți reîmprospăta garderoba sau faci niște cumpărături pentru casă. Dacă ești părinte, achiziționezi niște cursuri sau înscrii copiii la activități extrașcolare.

 

Pești

 

Astăzi ai multă imaginație și inspirație în proiectele la care lucrezi. Conjuncția Lunii cu Neptun, care se formează în casa personalității tale, te pune în valoare și faci impresie bună prin ideile tale. În planul sentimental, s-ar putea să discuți cu partenerul despre plecarea într-un minisejur.

Modifică setările cookies