Horoscop zilnic 29 aprilie 2020. Gemenii primesc o veste proastă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 29 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, îți folosești intuiția pentru a rezolva o serie de chestiuni apărute în planul profesional. În partea a doua a zilei, primești vești de la o rudă aflată în alt oraș sau în străinătate. Acasă reușești să ajuți un membru al familiei care are nevoie de tine și acest lucru va fi apreciat.

Taur

Te gândești astăzi cum să îți mai petreci timpul cu persoana iubită și copiii pentru că ai epuizat toate metodele de relaxare. Cum Luna traversează casa comunicării și se află față în față cu sectorul călătoriilor și al educației, este o zi numai bună pentru a călători online în locuri în care nu ați reușit să ajungeți.

Gemeni

Astăzi îți va fi mai ușor decât de obicei să intri în posesia unor sume de bani care ți se cuvin. Poate și pentru că știi cum să gestionezi unele situații apărute și să le aduci în favoarea ta. În partea a doua a zilei primești vești de la un prieten care te anunță că nu se mai implică într-un proiect pe care trebuia să îl lansați.

Rac

Încerci astăzi să negociezi un contract care să îți aducă mai mulți bani. Este vorba despre un proiect de creație născut dintr-o idee genială pe care ai avut-o în urmă cu câteva luni. În ce privește relația cu persoana iubită, este posibil să ajungeți la o dispută din cauza unor probleme mai vechi.

Leu

Ești destul de retrasă și melancolică astăzi. Poate și pentru că în această perioadă a anului plecai câteva zile într-un city break și îți lipsește acest lucru. Gândește-te că va veni și vremea să pleci în vacanța mult dorită.

Fecioară

Un dialog cu o persoană apropiată ar putea să te lumineze într-o chestiune sentimentală. Realizezi că ai greșit în purtarea ta față de partener și vrei să îndrepți situația. 

Balanță

În prima parte a zilei ești nevoită să rezolvi unele chestiuni administrative la niște instituții și ești mulțumită că deși nu te așteptai, ai reușit să descurci o situație complicată. În sfera profesională vrei să crești și te gândești tot mai serios să faci o schimbare.

Scorpion

În prima parte a zilei ești o bună ascultătoare și dai sfaturi utile cuiva apropiat. Spre seară primești o propunere tentantă prin care-ți poți exploata un talent și să obții și beneficii financiare.

Săgetător

Decizia pe care o vei lua astăzi în sfera profesională are legătură cu nemulțumirile tale acumulate la locul de muncă. Mai mult de atât, dacă dai curs ofertei primite, ți se îmbunătățește considerabil situația financiară.

Capricorn

Calitatea oamenilor din viața ta este esențială, iar succesul poate veni din capacitatea de a face asocieri bune în sfera profesională. Contextul astral de astăzi anunță o zi favorabilă negocierii unui contract.

Vărsător

Astăzi nu-ți lipsesc randamentul și priceperea de a duce la bun sfârșit sarcinile pe care le ai la locul de muncă. Chiar dacă vei mai întâmpina unele blocaje sau amănâri sau poate ai probleme cu device-urile sau cu programele în care lucrezi, vei reuși într-un final să termini toată lista.

Pești

Sfera sentimentală se dinamizează astăzi, dar și relația cu copiii și activitățile de relaxare. Vei fi foarte creativă și găsești metode inedite de petrecere a timpul cu copiii sau cu partenerul de cuplu.

Pe protvplus.ro puteți vedea toate emisiunile preferate
 

related posts