Horoscop zilnic 29 aprilie 2021. Leii se reîntâlnesc cu un bărbat din trecutul lor amoros, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 29 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ar trebui să ții cont de sfaturile unui prieten cu experiență, pentru că îți vei da seama mai târziu că are dreptate. Ești tentantă să semnezi un contract, care să-ți aducă mulți bani în conturi, dar vei avea mai puțin timp pentru tine și familia ta. Trebuie să te hotărăști dacă vrei să-ți sacrifici timpul personal pentru a câștiga mai mulți bani.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Soarele și toate planetele din semnul nașterii te susțin în planurile tale profesionale. Intenționezi să preiei sarcini noi sau un proiect, dar nu ești sigură că vei putea să faci față volumului de muncă. Stabilește-ți prioritățile și organizează-ți munca în așa fel încât să ai timp și pentru cei dragi!

 

Gemeni

 

S-ar putea, astăzi, să nu-ți poți respecta programul stabilit cu partenerul de cuplu din cauza unor evenimente neprevăzute apărute la locul de muncă. În planul relațiilor parteneriale, ești pe cale să perfectezi termenii unui contract, însă poți afla în ultimul moment unele lucruri care să te facă să amâni semnarea. 

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți dinamizează sectorul muncii și te ajută în organizarea sarcinilor. Este susținută munca și disciplina. Vei colabora bine cu șefii în proiectele deja începute. În ce privește sfera financiară, poți primi sfaturi utile de la persoane mai în vârstă sau cu experiență.

 

Leu

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce surprize în sfera sentimentală, pentru că vei avea parte de o întâlnire neașteptată cu cineva din trecutul tău. Dacă ești singură, ți-ai dori o relație de lungă durată, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, evenimentele zilei de astăzi vor aduce la suprafață unele chestiuni care trebuie lămurite în relație, pentru a putea merge mai departe.

 

Fecioară

 

De ceva vreme, odată cu tranzitul celor patru planete din zodia Taur, ești mai preocupată de spiritualitate și credință. Astăzi, implicarea într-o cauză umanitară ar putea să-ți aducă satisfacții personale. Traversezi o perioadă de consolidare a valorilor morale și implicarea în acțiuni care au ca scop ajutorul dat celor în nevoie, te vor face să te simți mai bine.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri și sfaturi utile, de la persoane cu experiență, care te vor ajuta să găsești modalități noi de a intra în posesia unor sume de bani sau a unor bunuri materiale, posibil provenite din moșteniri, procese, partaje sau credite.

 

Scorpion

 

Astăzi, semnezi niște acte importante. Închei un parteneriat, o etapă la locul de muncă sau mergi la notar pentru a încheia un precontract sau niște acte care au legătură cu regimul unui imobil. La serviciu, ești dezamăgită de reacția/atitudinea unor colegi într-o chestiune apărută.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, este posibil să fii foarte ocupată la locul de muncă, iar volumul de muncă să-ți schimbe puțin planurile, mai ales că vei fi nevoită să faci și niște deplasări, să rezolvi chestiuni administrative sau financiare. În partea a doua a zilei, este posibil să ai unele dialoguri aprinse legate de organizarea chestiunilor domestice.

 

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna face un aspect de cooperare și colaborare cu Saturn, guvernatorul tău, va accentua nevoia de ordine și disciplină în toate domeniile de viață, profesional, relațional sau chestiunile gospodărești. Este susținută munca și organizarea sarcinilor.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu prietenii, ceri sfaturi privind abordarea unor chestiuni locative, pe care vrei să le discuți cu membrii familiei. Îți dorești o schimbare și nu știi exact cum să pui problemele, mai ales că există și o diferență de mentalitate, care te face să nu prea găsești punți comune de comunicare.

 

Pești

 

Pentru că se formează un context favorabil, astăzi încerci să-ți abordezi șefii și să afli dacă ai putea obține o mărire salarială sau să primești niște sarcini în plus pentru un venit suplimentar. Inițiativele tale par să dea roade, pentru că aceștia promit să se gândească la o variantă, care să te mulțumească.

 

Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Daca o zic pe asta, chiar iese scandal de presa"

 

 

related posts

Modifică setările cookies