Horoscop zilnic 29 aprilie 2022. Racii sunt afectați de Pluton retrograd în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 29 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie 2022, Pluton, planeta transformărilor profunde, tranzitează zodia Capricorn în mișcare retrogradă și anunță schimbări importante, în special în viața nativilor Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Berbec

Începând de astăzi, Pluton, planeta schimbărilor profunde, începe să retrogradeze prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, statutului și imaginii sociale din harta ta astrală și anunță o perioadă cu multe schimbări. Posibil să schimbi direcția în carieră, în urma unei analize de câteva luni.

Taur

Începând de astăzi, Pluton, planeta schimbărilor profunde, începe să retrogradeze prin sectorul principiilor, convingerilor, filosofiei de viață, perfecționării profesionale, călătoriilor, activității educaționale și lărgirii orizonturilor prin cunoaștere. Așadar, urmează o perioadă în care perspectiva ta asupra vieții se va schimba și vei lua decizii, în domeniile enumerate, în acord cu principiile tale.

Gemeni

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, guvernatorul casei muncii, intră în miscare retrogradă, printr-o casă financiară, a resurselor pe care le deții cu partenerul sau partenerii de afaceri, a moștenirilor, creditelor, datoriilor, dar și intimității și încrederii reciproce. Urmează o perioadă, în care este nevoie să faci ordine în situația financiară, dar și-n relația de cuplu. Totodată, vei avea unele revelații privind conceptul de bani comuni.

Rac

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, guvernatorul casei iubirii, aventurii, copiilor, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul relației și căsătoriei, semn că urmează o perioadă în care-ți vei reevalua relația, vei analiza cât ești dispusă să investești. Posibil să treci la un alt nivel al relației, dar nu înainte să stabilești niște planuri comune de viitor și să faci niște progrese în direcția aceasta.

Leu

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, guvernatorul sectorului vieții de familie, locuinței, patrimoniului, bazelor emoționale, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul muncii și sănătății. Posibil să te resimți, să fii mai obosită, să ai nevoie de mai multă odihnă și te gândești la o activitate pe care o poți desfășura acasă, în confortul căminului tău. Așadar, îți vei reevalua activitățile la locul de muncă și vei face niște schimbări. În ce privește sănătatea, tranzitul lui Pluton va scoate la iveală unele probleme de sănătate mai vechi, care trebuie rezolvate.

Fecioară

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, guvernatorul casei comunicării, intră în mișcare retrogradă, în sectorul sentimental, al relației cu copiii, creativității, valorificării unui talent. Așadar, urmează o perioadă, în care ar trebui să-ți reevaluezi relațiile de iubire, să-ți dai seama de sentimente, la modul cum te raportezi față de partener, de copii, să analizezi dacă ești fericită și dacă ai putea îmbunătăți aceste lucruri.

Balanță

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze prin sectorul familiei, căminului, părinților, bazelor emoționale. În următoarele luni trebuie să-ți reevaluezi relațiile cu membrii familiei, administrarea unor bunuri comune, cheltuielile și să rezolvați unele probleme domestice. 

Scorpion

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul asociat comunicării, schimburilor de opinii, cunoștințelor, informațiilor. În următoarele luni este recomandat să-ți schimbi atitudinea și felul cum abordezi situațiile, să înveți să comunici, să-ți aperi punctele de vedere, dar să și asculți părerea altora. S-ar putea să reiei un proiect, să începi un curs, să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine.

Săgetător

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și din activități extraprofesionale. Așadar, sectorul finanțelor intră într-o reevaluare și va trebui să găsești un echilibru între încasări și cheltuieli. Chiar dacă vor exista momente în care vei gestiona cu greu unele situații financiare, vei învăța niște lecții importante.

Capricorn

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă prin zodia ta, semn că se anunță o perioadă cu mari schimbări în planul personal. Posibil să ai parte de o maturizare, în urma unei autoevaluări.

Vărsător

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă prin casa subconștientului, trecutului, izolării, introspecției. Posibil, în următoarea perioadă, să iasă la iveală unele frici, temeri, de care nu erai conștientă, îți vei reevalua trecutul și vei elimina din viața ta ceea ce te ține în loc să evoluezi.

Pești

Începând de astăzi și până pe 9 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa relațiilor de prietenie, vieții sociale și planurilor de viitor. Așadar, în următoarele luni, vei avea parte de unele experiențe, care te vor determina să-ți reconsideri poziția față de unii dintre prietenii tăi.

Share în bucate cu Alex Petricean - Arpazotto

related posts

Modifică setările cookies