Horoscop zilnic 29 august 2020. Gemenii se îndrăgostesc teribil de un coleg, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 29 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Configurația astrală de astăzi te invită să-ți petreci ziua cu prietenii cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. În urma dialogurilor cu unul dintre aceștia, vei primi o lecție de viață, la care vei reflecta în următoarele zile.

Taur

Posibil să fii plecată într-o vacanță sau delegație în străinătate și să întâmpini astăzi niște amînări, blocaje sau lucrurile să nu se desfășoare conform planului stabilit. În partea a doua a zilei, poți primi vești de la o instituție de învățământ privind programul sau cum se vor desfășura cursurile.

Gemeni

Astăzi este o zi favorabilă pentru a aborda pe cineva cu care ai vrea să ieși la o întâlnire. Posibil să fie cineva cu care ai lucrat. Acum locuiește în străinătate, are legături cu străinătatea sau pleacă în multe delegații. A fost mereu o chimie între voi și poate e momentul să continuați prietenia sau să treceți la următorul nivel.

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce o deplasare pe distanță scurtă, împreună cu partenerul de cuplu. Poate mergeți în vizită la rudele acestuia sau cu toții într-un minisejur. Este un moment bun pentru a-ți rezerva timpul partenerului de cuplu, chiar dacă pe parcursul zilei veți întâmpina unele blocaje în comunicare și nu veți fi de acord în unele privințe.

Leu

Este posibil ca astăzi să ai de terminat niște sarcini rămase restante de la serviciu și să ți se dea puțin peste cap programul stabilit împreună cu partenerul de cuplu. Responsabilitatea de care dai dovadă la locul de muncă ți-a adus multe satisfacții profesionale și colaborări extraprofesionale, de pe urma cărora obții beneficii financiare însemnate.

Fecioară

Astăzi te afli într-o formă excelentă pentru că Luna îți traversează casa distracției și a relaxării. S-ar putea să primești invitația unor prietene să mergeți în parc, la un picnic. Distracția este garantată, așa că fii deschisă și onorează invitația!

Balanță

Neînțelegerile cu familia pe teme care privesc chestiunile casnice se duc astăzi ca prin minune pentru că reușești să găsești o cale de comunicare. Ai învățat să eviți subiectele sensibile și-ți concentrezi energia pentru a te simți bine.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce o comunicare bună cu prietenii sau cu persoana iubită cu care îți faci planuri pe termen lung. Aveți în plan să începeți un proiect împreună, mai ales că aveți pasiuni comune și lucrați în domenii de activitate asemănătoare.

Săgetător

Aspectul astral care se formează astăzi între sectorul tău profesional și sectorul financiar, te face să iei în calcul implicarea în proiecte noi, care ar putea să-ți suplimenteze veniturile. Ești recomandată în mai multe proiecte de către un prieten și ar fi bine să nu ratezi ocaziile! Mergi la întâlniri, negociază, pentru că este o perioadă favorabilă încheierii de contracte!

Capricorn

Primești astăzi vești de la drum, din străinătate sau de la rudele partenerului, care locuiesc într-un alt oraș. Relația cu aceștia din urma nu a fost tocmai bună, însă ai ocazia, astăzi, să îndrepți ce nu a mers. Te gândești să le faceți o surpriză și să dați o fugă până la ei.

Vărsător

Primești astăzi o sumă de bani cu care reușești să-ți acoperi niște datorii. În partea a doua a zilei, pentru că Luna îți traversează casa subconștientului, stai mai mult retrasă, ai o stare meditativă și te simți mai sensibilă la stimulii de afară. Odihna și izolarea ar putea să te ajute să te reechilibrezi.

Pești

Contexul astral de astăzi îți aduce o comunicare bună cu partenerul de viață și mai ales în ceea ce privesc planurile voastre de viitor. Dialogul cu acesta te face să realizezi că viitorul tău profesional depinde de felul în care vei face niște negocieri sau vei susține un interviu în fața unui angajator sau a unei comisii.

ShARE ÎN BUCATE - Porc delicios cu alune crocante

related posts

Modifică setările cookies