Horoscop zilnic 29 august 2021. Săgetătorii se confruntă cu probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 29 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este o zi bună pentru a-ți exprima sentimentele și a face declarații partenerului. Curajul nu-ți lipsește și dacă ești singură și vrei să cucerești pe cineva. În schimb, te preocupă o situație de la serviciu.

 

Taur

 

Luna se află în zodia ta și astăzi, așa că te poți bucura de o stare de bine, relaxare și timp de calitate cu cei dragi. Posibil să amâni o ieșire în afara orașului din cauza unor chestiuni care apar în ultima clipă în familie sau care au legătura cu casa, spațiul de locuit sau niște musafiri care se anunță în ultimul moment.

 

Gemeni

 

Traversezi o perioadă bună din punct de vedere sentimental și te bucuri de orice lucru mărunt alături de partenerul tău, însă, astăzi, s-ar putea să te simți puțin obosită sau să vrei să stai retrasă. Ai de luat niște decizii importantă și nu vrei să te lași influențată de nimeni.

 

Rac

 

Dacă ai de gând să ieși cu prietenii, ai grijă cum comunici sau abordezi unele subiecte sensibile, pentru că este posibil să se incingă spiritele și să te cerți de la niște lucruri mărunte. Legat de casă, ai ajutor financiar de la familie pentru o renovare, reamenajare sau achiziționarea unor bunuri.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să participi la un eveniment în sfera socială sau primești vești de la cineva din străinătate cu care nu ai mai vorbit de mult și ai de recuperat. În partea a doua a zilei, iei legătura cu prieteni care ar putea să te recomande într-un proiect, la un job sau o colaborare. 

 

Fecioară

 

Astăzi s-ar putea să apară o deplasare în scop de agrement sau dacă ești deja plecata câteva zile, decizi să mai prelungești vacanța. Surprize și evenimente neașteptate pot să apară și în planul financiar, pentru că te decizi să faci niște cumpărături sau să cheltui niște bani care nu erau programați pentru activități de relaxare.

 

Balanță

 

Dacă ești la începutul unei relații este posibil, astăzi, să discuți chestiuni importante în cuplu. În partea a doua a zilei, în dialogul cu un prieten sau cineva apropiat ar putea să apară tensiuni. Încearcă să stai deoparte și să nu strici relațiile! Totul poate pleca de la chestiuni financiare, pe care vei reuși până la urmă să le rezolvi.

 

Scorpion

 

Dacă ești singură, astăzi este posibil să cunoști o persoană deosebită cu care să simți că rezonezi din prima clipă. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi este o zi favorabilă planurilor de viitor sau implicării într-un proiect profesional comun.

 

Săgetător

 

Participi astăzi la un eveniment important în viața unui prieten și vei face cunoștințe noi, persoane cu care vei colabora și din punct de vedere profesional într-un proiect. În partea a doua a zilei, atenție la starea sănătății, pentru că este posibil să apară unele probleme! Odihnește-te mai mult și schimbă stilul de viață!

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul iubirii, aventurii, distracției, creativității și copiilor. Așadar, este o zi favorabilă activităților de relaxare, artistice sau în care sunt implicați copiii. Totodată, ai inspirație într-o activitate de creație. Privind planul sentimental, astepți vești de la cineva cunoscut de curând.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie și chestiunile gospodărești. Totodată, iei legătura cu rudele care locuiesc în alt oraș/țară și stai mai mult la povești. S-ar putea să primești și o sumă de bani sub formă de cadou de la unul dintre părinți sau o persoană mai în vârstă.

 

Pești

 

Inițiezi, astăzi, dialoguri cu partenerul de viață și vrei să clarifici unele informații sau vești pe care le-ai primit de curând. Ți se pare că partenerul îți ascunde unele lucruri sau nemulțumiri legate de viața voastră de cuplu și încerci să rezolvi această situație până nu se agravează.

Elon Musk devine Terminator!

related posts

Modifică setările cookies