Horoscop zilnic 29 august 2022. Gemenii au parte de o poveste de dragoste-surpriză, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 29 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și parteneriatelor și formează o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării. Prin urmare, au loc dialoguri, negocieri și asocieri sau încerci să lămurești unele chestiuni, care nu merg în relația de cuplu sau în relația cu cei cu care lucrezi.

Taur

Contextul astral de astăzi dinamizează casa muncii și conjuncția, care se formează între Lună și Mercur, planeta comunicării, poate aduce dialoguri constructive privind proiectele de la serviciu, organizarea sarcinilor și a timpului de lucru. Din punct de vedere financiar ești decisă să nu mai faci niciun compromis.

Gemeni

Registrul astral de astăzi s-ar putea să-ți aducă o surpriză în planul sentimental. Un dialog cu cineva cunoscut de curând ar putea să ducă spre o prietenie mai apropiată sau chiar o poveste de dragoste. Totodată, dacă faci parte dintr-un cuplu, este posibil să discuți cu partenerul despre chestiunile casei și despre cum să vă petreceți mai mult timp împreună.

Rac

Astăzi, te preocupă viața de familie, rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuinței. Poți avea dialoguri cu părinții sau cu alți membri ai familiei legate de patrimoniu, administrarea unui imobil sau o reamenajare a spațiului de locuit. De asemenea, poți pune în ordine niște acte sau să închei contracte noi pentru utilitățile casei.

Leu

Contextul astral de astăzi este favorabil negocierilor, întâlnirilor, discuțiilor pentru perfectarea unor contracte, așa că nu rate șansele, care vin spre tine și folosește-te de oportunități pentru a-ți vedea obiectivele atinse!

Fecioară

Astăzi au loc discuții despre bani și despre administrarea unor sume pe care le deții, trebuie să le încasezi sau le ai de achitat. Faci tot felul de artificii și încerci să obții o colaborare extraprofesională, să negociezi un contract sau să obții o mărire salarială.

Balanță

Luna îți traversează astăzi semnul nașterii și formează o conjuncție cu Mercur, astrul comunicării, în aspect armonios cu Pluton. Este un moment bun pentru a putea rezolva niște chestiuni profesionale, legate de salarizare, dar și care privesc treburile familiei.

Scorpion

Astăzi este posibil să ai un dialog sincer cu un prieten, care te-a dezamăgit prin acțiunile și atitudinea lui. Inițiezi dialogul și te vei simți mai eliberată. Totodată, te interesează și implicarea ta într-un proiect nou sau într-o colaborare extraprofesională, de pe urma căreia ai putea să obții venituri mai mari.

Săgetător

Registrul astral de astăzi te îndeamnă să apelezi la prieteni să obții un sfat sau o părere legată de un context relațional, pentru că simți că nu știi să gestioneazi o situație apărută de ceva timp în cuplu. Conjuncția Lunii cu Mercur, planeta comunicării, vine să te ajute să ai un dialog și cu partenerul de cuplu.

Capricorn

Conjuncția Lunii cu Mercur, planeta comunicării, care se formează astăzi în casa carierei și a relațiilor cu superiorii ar putea să-ți aducă aprecierea acestora pentru munca pe care o depui. Te-ai remarcat și acum ți se recunosc meritele. Poate ar trebui să se vadă modificări și-n salarizare, dar dacă ai răbdare, s-ar putea, în următoarele luni, să vină și o mărire.

Vărsător

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru pregătirea unei călătorii sau rezolvarea unor chestiuni birocratice, care au legătură cu obținerea unor acte, diplome, atestate. Posibil să te înscrii și la niște cursuri de dezvoltare personală sau să participi la niște schimburi de experiență.

Pești

Astăzi te preocupă banii deținuți la comun cu partenerul sau pe care i-ai putea obține din alte surse decât salariile. S-ar putea să apară unele discuții cu partenerul legate de administrarea unu imobil sau a cheltuielor casei. Și la serviciu este posibil să ți se dea să administrezi un buget. 

 

related posts

Modifică setările cookies