Horoscop zilnic 29 decembrie 2016. Racii sunt dezamagiti de persoana iubita, iar Capricornii sunt afectati de barfe


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 decembrie 2016.


BERBEC

Nu renunti la tabieturile tale, la micile tale placeri, chiar daca ai casa plina de oaspeti. Incerci sa nu faci prea mare caz din faptul ca in curand va incepe un an nou.

TAUR

Regreti excesele pe care le-ai facut in ultima vreme. Simti ca totul se invarte in capul tau si nu poti gandi cum trebuie. Petreci cea mai mare parte a zilei in casa, incercand sa te refaci in timp util pentru Revelion.

GEMENI

Esti cam morocanoasa astazi si nimic nu este pe placul tau. Ai tendinta sa te iei de oricine si arunci cu vorbe dure, fara sa gandesti prea mult. Nu te razbuna pe cei din jur pentru ca nu te simti in apele tale.

RAC

Esti dezamagita de comportamentul persoanei iubite, care te-a cam ignorat. Ai vrea sa il vezi mai implicat in relatie. Te gandesti cat se poate de serios daca mai merita sa investesti timp si sentimente in aceasta relatie.

LEU

Esti intr-un moment in viata ta in care esti foarte multumita de cum stau lucrurile. Te simti iubita si apreciata, la job lucrurile merg cat se poate de bine, iar familia iti este alaturi si te sprijina in deciziile tale. Nu se putea un final de 2016 mai bun.

FECIOARA

Nu vrei sa iei parte la nicio activitate propusa de cei apropiati. Vrei sa dormi, sa te relaxezi si sa recuperezi somnul pierdut, iar asta iti va crea ceva neplaceri in gasca de prieteni.

BALANTA

Primesti niste reprosuri din partea persoanei iubite, care nu a fost de acord cu comportamentul tau la petrecerea de Craciun. Are o criza de gelozie, care cu greu poate fi calmata. Incearca sa il convingi care nu are de ce sa isi faca griji.

SCORPION

Esti hotarata sa convoci gasca de prieteni si sa o luati de la capat. Esti intr-o dispozitie de zile mari inainte de Revelion.

SAGETATOR

Te simti obosita, dar de fiecare data cand incerci sa te odihnesti, apare cate ceva de facut. Prietenii trag de tine, iar familia te vrea acasa. Va trebuie sa alegi intre a sta acasa si a merge din nou la "desfrau".

CAPRICORN

Esti afectata de niste barfe care au aparut despre tine si nu stii cum ai ajuns in situatia asta neplacuta. In ciuda eforturilor tale de a dezminti ceea ce se spune despre tine, nu reusesti decat sa pui si mai mult paie pe foc. 

VARSATOR

Esti extrem de exigenta cu cei din jur si vrei ca toata lumea sa gandeasca asa cum o faci tu. Orice parere contrara te enerveaza si incerci sa ii convingi pe cei din jur ca deciziile si ideile tale sunt cele mai bune. Cu atitudinea asta vei reusi sa enervezi cateva persoane chiar in prima zi a anului.

PESTI

Te simti foarte energica astazi. Nimeni si nimic nu te tine azi in casa: iesi la o plimbare, la un jogging sau la patinoar. Orice activitate fizica este binevenita.

related posts

Modifică setările cookies