Horoscop zilnic 29 decembrie 2020. Leii au dificultăți la locul de muncă, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 29 decembrie 2020.


Berbec

Rezolvi astăzi o chestiune care ține de familie, de locuință sau de administrarea unui imobil pe care îl administrezi sau pe care ai intenția să îl valorifici. Totodată, te sfătuiești cu partenerul legat de o plecare, deoarece doriți să mergeți câteva zile la relaxare și ați lăsat pe ultimul moment achiziționarea unui pachet de vacanță, în speranța că găsiți ceva mai ieftin.

Taur

Contextul astral de astăzi îți favorizează comunicarea sub toate formele, acumularea de informație sau dacă activezi într-un domeniu educational, editorial, online, marketing, vânzări sau comerț, vei înregistra rezultate bune.

Gemeni

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să mergi la cumpărături și să cheltui mai mult decât ți-ai propus. Poate ar fi bine să aștepți să-ți treacă dispoziția de shopping și să mergi să iei doar strictul necesar. Luna ianuarie este de obicei mai grea din punct de vedere financiar și nu ar strica puțină cumpătare.

Rac

Astăzi, Luna ajunge în semnul nașterii tale și ești puțin mai sensibilă decât de obicei, ai nevoie de atenție mai multă și siguranță emoțională. Te-ar ajuta să încerci să-ți reduci sensibilitatea. Poate dialogul cu partenerul de cuplu te-ar ajuta, mai ales că acesta este dispus mereu să te asculte și să te susțină.

Leu

Nu prea ești în apele tale în partea a doua a zilei. Poate și pentru că unele evenimente de la serviciu îți dau bătăi de cap și nu reușești să găsești soluția la unele probleme. Suprasolicitarea ar putea să-ți dăuneze, mai ales că nu ai reușit să te odihnești cum trebuie zilele trecute.

Fecioară

Dacă ești singură și ai reușit să te apropii de cineva, vei avea o surpriză astăzi, când îți vei da seama că rezonezi din ce în ce mai mult cu acea persoană și că lucrurile se desfășoară mai rapid decât te așteptai.

Balanță

Astăzi, ești decisă să ieși în oraș, chit că mergi într-un mall și intri din magazin în magazin, fără să cumperi ceva. Îți suni o prietenă și mergeți împreună, nu de alta dar să ai și însoțitor în caz că găsești ceva ce-ți place și-ți trebuie o părere.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de studiu, de citit, să lucrezi la un proiect la care ai multe idei și vrei să le pui repede într-un document, să nu le pierzi. Totodată, simți nevoia să ceri o părere, un sfat de la cineva cu mai multă experiență în domeniul în care activezi.

Săgetător

Te afli, astăzi, față în față cu o propunere de colaborare, de proiect sau de un job nou, iar totul va depinde de partea financiară, dacă vei considera că timpul pe care îl vei investi este răsplătit corect. Nu vrei să mai muncești mult pe sume mici și începi să selectezi riguros ofertele care vin spre tine.

Capricorn

Contextul astral de astăzi, cu Luna care începe să-ți traverseze sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor de afaceri, te invită la preocupări pentru relația de cuplu, dar și pentru a pune la cale un parteneriat, care este în stadiul de proiect.

Vărsător

Sectorul asociat muncii și sănătății este astăzi activat de prezenta Lunii în zodia Rac. Posibil să afli niște vești surpriză de la serviciu, poate chiar secrete, legate de noua organizare, care va avea loc din ianuarie. Nu știi dacă să dai crezare sau aștepți să ți se confirme. Oricum, nu ai ce face în acest moment, decât să aștepți să vezi ce se întâmplă.

Pești

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat iubirii, copiilor, creativității și activităților de relaxare, așa că este posibil să-ți iei câteva zile libere și să ți le petreci cu cei dragi: fie doar cu partenerul, cu familia și copiii sau cu prietenii, dacă ești singură.

related posts

Modifică setările cookies