Horoscop zilnic 29 decembrie 2021. Peștii au o ocazie importantă de a-și schimba viața în bine, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 29 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe tranzitul prin zodia Pești, respectiv prin sectorul asociat frământărilor interioare, meditației, izolării, trecutului, semn că urmează o perioadă în care vei avea o introspecție, îți faci un bilanț personal și te gândești cum să-ți îmbunătățești viața. 

     

Taur

 

Sectorul asociat prietenilor, grupurilor de apartenență, planurilor, strategiilor și proiectelor pe termen lung va fi activat, începând de astăzi de Jupiter, marele benefic, care își începe traseul prin zodia Pești. Așadar, poți relua niște proiecte mai vechi, cu ajutorul prietenilor sau a unor persoane cu putere de decizie, poți demara proiecte personale, să te implici în campanii umanitare sau de ajutorare a celor în nevoie.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, începe să traverseze zodia Pești, respectiv sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, a imaginii și relației cu străinătatea. Așadar, urmează o perioadă în care apar oportunități de avansare în carieră, de afirmare sau de consolidare a statutului profesional.

 

Rac

 

Sectorul asociat călătoriilor, lărgirii orizonturilor, schimburilor de experiență profesională, dezvoltării și perfecționării personale, dar și filosofia de viață și principiilor va fi traversat de către Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei muncii. Așadar, urmează o perioadă în care vei evolua din punct de vedere profesional, prin participarea la cursuri, seminarii, workshopuri și prin situații pe care le vei experimenta la locul de muncă.

 

Leu

 

Începând de astăzi, sectorul asociat intereselor materiale, a banilor și resurselor pe care le deții cu partenerul, moștenirile, creditele, impozitele, datoriile către alte persoane sau instituții, dar și sectorul intim, va fi traversat de către Jupiter, prin zodia Pești. Jupiter aduce mai mulți bani din alte surse decît salariile. În planul intim, se intensifică apropierea față de partenerul de cuplu.

 

Fecioară

 

Sectorul asociat căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor, este traversat, începând de astăzi, de Jupiter, marele benefic, prin zodia Pești. Așadar, ai ocazia să oficializezi o relație, să aibă loc o împăcare, dacă ai avut neînțelegeri cu partenerul sau să scapi dintr-o relație toxică.

 

Balanță

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, ajunge în zodia Pești, pe sectorul sănătății, muncii și activităților profesionale, semn că va aduce protecție și oportunități de un serviciu mai bun sau de îmbunătățire a condițiilor de lucru actuale. Cum Jupiter este guvernatorul casei comunicării, ai ocazia, să rezolvi prin comunicare, o serie de neînțelegeri mai vechi. Totodată, starea de sănătate se poate îmbunătăți, prin găsirea unor tratamente eficiente.

 

Scorpion

 

Vești bune pentru tine vin, începând de astăzi, de când Jupiter, marele benefic, începe să traverseze zodia Pești, respectiv sectorul vieții afective, iubirii, aventurii, fericirii și cuceririlor. Așadar, urmează o perioadă în care apar oportunități în dragoste. Cum Jupiter este și guvernatorul casei banilor, ai ocazia să-ți valorifici un talent, o pasiune, ai motivație să-ți suplimentezi veniturile.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Jupiter, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Pești, respectiv sectorul asociat familiei, spațiului de locuit, patrimoniului. Așadar, ți se oferă oportunități și șanse să-și schimbi locuința, să mărești familia sau te gândești să-ți întemeiezi o familie. Posibil să ai ocazia să începi și o activitate pe cont propriu, să-ți înființezi o firmă.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat comunicării, cunoașterii, învățării, gândirii și dezbaterilor. Așadar, ai șansa să înveți lucruri noi, să participi la diverse cursuri, care te vor ajuta în sfera profesională în următoarea perioadă. Totodată, se îmbunătățește și relația cu frații.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, ajunge în zodia Pești, pe sectorul asociat banilor și resurselor financiare pe care le obții din salarii și alte activități extraprofesionale. Cum Jupiter guvernează casa prietenilor, este posibil să primești niște colaborări la recomandarea unor prieteni.

 

Pești

 

Evenimentul astral important al anului are loc astăzi: intrarea lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, în semnul nașterii tale, în casa personalității. Așadar, o dată la doisprezece ani ai parte de șanse și oportunități pentru a începe o nouă etapă de viață, personală sau profesională, prin continuarea unor studii, începerea unui job nou sau a unei relații. Fii atentă și prinde toate oportunitățile, care vor veni spre tine în perioada următoare!

 

digitALL STARS – COLIND

related posts

Modifică setările cookies