Horoscop zilnic 29 decembrie 2022. Vărsătorii primesc mesaje din astral, vise sau premoniții, ca să îndrepte niște greșeli


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 29 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie 2023, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn în mișcare retrogradă, prin casa carierei și aspirațiilor profesionale. Urmează trei săptămâni, în care ești invitată la o revizuire a planurilor profesionale și la corectarea deciziilor pe care te-ai grăbit să le iei în lunile anterioare.

 

Taur

 

Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, de astăzi, prin zodia Capricorn și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă, în care ești invitată să-ți reevaluezi direcția profesională, principiile și deciziile, care implică relațiile cu străinătatea sau sistemul educațional.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Capricorn și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă, în care ești invitată să-ți revizuiești situația financiară, să încerci să achiți niște datorii sau să-ți faci un plan de returnare. De asemenea, este activat și planul intim și al transformărilor profunde și este posibil să-ți revizuiști deciziile în planul relațional.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie 2023, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv, sectorul relațiilor și parteneriatelor, în mișcare retrogradă. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care ești invitată să-ți clarifici anumite chestiuni relaționale.

 

Leu

 

Mercur, astrul comunicării, își începe, de astăzi, mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul muncii și sănătății. Urmează o perioadă de trei săptămâni în care Mercur îți va răscoli activitatea profesională și starea de sănătate. S-ar putea să fii nevoită să clarifici niște lucruri la serviciu. În ce privește starea de sănătate este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi, care necesită investigații.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie urmează o perioadă în care Mercur, guvernatorul tău, retrogradează prin zodia Capricorn, respectiv prin casa asociată iubirii și aventurilor romantice. Mercur răscolește timp de trei săptămâni sectorul sentimental pentru a clarifica anumite chestiuni și, poate, a încheia anumite etape.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie 2023, Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn și timp de trei săptămâni va răscoli relațiile de familie și deciziile privind administrarea unor bunuri. Chiar dacă se vor spune lucrurilor pe nume și s-ar putea isca conflicte, vei reuși să clarifici anumite chestiuni familiale.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn, pe sectorul comunicării și învățării. În următoarele trei săptămâni ești invitată la o reevaluare a interacțiunii cu ceilalți, la felul cum comunici și-ți expui ideile, părerile. De asemenea, s-ar putea să reiei niște proiecte mai vechi pe care le-ai amânat, să pregătești o lucrare sau să înveți pentru susținerea unui examen.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă de trei săptămâni, în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul financiar.Ești invitată în perioada următoare să-ți reoganizezi finanțele și să găsești un echilibru între încasări și cheltuieli. Posibil să renegociezi niște contracte.

 

Capricorn


Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn, respectiv prin casa personalității și-ți cere reevaluarea planurilor personale și schimbarea modului în care relaționezi și comunici cu ceilalți.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn și-ți va răscoli trecutul și frământările interioare. Posibil să ai nevoie, în următoarele trei săptămâni, de cineva căruia să i te confesezi, să te eliberezi, să lași în spate ce te ține în loc să evoluezi. Fii atentă la mesaje din astral, vise sau premoniții, pentru că te vor ghida să-ți dai seama cum să îndrepți niște greșeli.

 

Pești


Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn și va răscoli proiectele de viitor și relațiie cu prietenii. Urmează o perioadă de trei săptămâni favorabilă revizuirii unor proiecte, dar și reevaluării relațiilor de prietenie.

related posts

Modifică setările cookies