Horoscop zilnic 29 februarie 2020. Balanțele obțin un contract bănos, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 29 februarie 2020.


Berbec

Începi ziua în forță și ești pusă pe organizare și curățenie, să arunci tot ce nu îți mai folosește. În sectorul financiar vei depăși bugetul pentru a cumpăra niște lucruri pentru casă. Seara mergi la o petrecere și te distrezi cu prietenii.

Taur

Astăzi ești foarte activă pe toate planurile și ieși în evidență, mai ales dacă organizezi o petrecere sau rezolvi o serie de chestiuni apărute în familie. Atenție cum te porți cu partenerul, pentru că ai tendința să devii geloasă, lucru care-l deranjează, mai ales că nu ai motive!

Gemeni

Nu se întrevede azi o zi prea bună pentru tine pentru că ești cu energia scăzută, posibil după o săptămână destul de agitată la serviciu, cu multe dead-line-uri pe care a trebuit să le respecți și să stai peste programul normal. Totuși pe seară, onorezi invitația unor prieteni de a ieși la un spectacol sau film.

Rac

Afli astăzi vești despre un un nou proiect de la serviciu pe care-l vei începe săptămâna viitoare. În sfera sentimentală, dacă ești singură, ai parte de o surpriză de la un prieten/coleg, care te invită la o întâlnire.

Leu

Chiar dacă este weekend, vei fi nevoită să rezolvi ceva pentru serviciu. Poate trebuie să ții locul unui/unei coleg/e, care are o problemă. Deși nu ești în oraș, fiind plecată cu familia la munte sau la rude, tot rezolvi cu brio toate sarcinile.

Fecioară

Se anunță un weekend plin de surprize plăcute, mai ales dacă pleci în afara orașului. Posibil să primești o invitație neașteptată de a pleca cu prietenele în acest weekend. Cooperezi cu aspectele, îți anulezi toate treburile, îți faci rapid bagajul și pleci.

Balanță

Astăzi ai șansa să primești o propunere de contract, care să-ți aducă mai mulți bani în conturi. Totodată, se deschide o nouă etapă în viața ta profesională. Este un moment bun să vezi că obiectivele tale pe termen lung se îndreaptă în direcția dorită de tine.

Scorpion

Planurile tale pot fi date astăzi peste cap din cauza stării de sănătate a partenerului, care are probleme. Ești alături de el, îl susții, ai grijă de el și amânați plecarea din acest weekend într-o altă săptămână.

Săgetător

Posibil astăzi să fii nevoită să pleci într-o deplasare la rudele partenerului pentru a ajuta într-o problemă apărută în familie și care necesită rezolvare rapidă. Te bucuri de prezența planetelor în casa dragostei și-și dedici timpul partenerului în a doua parte a zilei.

Capricorn

În planul relațiilor afective astăzi pot sa apară situații imprevizibile, răsturnări de situație sau tot felul de surprize. În ciuda unor tensiuni care apar în familie, reușești să-ți păstrezi optimismul și să te detașezi de tot ceea ce îți produce un stres.

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță o zi pe care să o petreci cu familia sau să te ocupi de treburile gospodărești mai presante. Posibil să fii nevoită să pleci la cumpărături și să depășești bugetul, pentru că unele chestiuni casnice să necesite cheltuieli mai mari decât ai plănuit.

Pești

Cum Mercur, planeta care îți guvernează iubirea, este retrogradă, te poți aștepta la tot felul de schimbări în planul relațiilor și la o analiză din partea ta în ceea ce privește relația de cuplu. Dialogul cu o persoană din familie ar putea să-ți deschidă ochii și să vezi lucruri pe care până acum nu le-ai văzut la partener.

related posts