Horoscop zilnic 29 ianuarie 2021. Fecioarele au nevoie de investigații medicale, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 29 ianuarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să pregătești o plecare, o delegație, o ieșire cu prietenii la munte sau participi la un eveniment pe care îl pregătești de ceva timp. Recomandarea astrelor este să fii atentă la detalii și să te asiguri că este totul în regulă, să nu-ți scape unele lucruri și să ai parte de niște blocaje sau probleme apărute neașteptat.

 

Taur

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru spațiul de locuit și pentru relațiile de familie, însă s-ar putea să intri în tensiuni cu cineva din familie, din cauza unor mentalități diferite. Tu vezi lucrurile altfel, ai o percepție total diferită de a familiei și nu vei fi de acord cu deciziile acestora. 

 

Gemeni

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă dialogurilor, negocierilor, conversațiilor cu partenerul sau cu prietenii. Sunt bine aspectate și deplasările, dar și preocupările pentru studii, susținere de examene, proiecte, interviuri sau programarea unei vacanțe în străinătate.

 

Rac

 

Încasezi bani astăzi sau ești anunțată de către șefi că ai primit o mărire salarială sau un bonus pentru activitatea ta. Te consulți cu partenerul de cuplu și decizi să transferi suma în plus în contul de economii. Nu de alta, dar ai planuri mari anul acesta să călătorești și vei avea nevoie de ei.

 

Leu

 

S-ar putea astăzi, cu Luna în zodia ta, să fii în centrul atenției, să strălucești. La serviciu  înregistrezi un succes și acest lucru îți va da multă încredere în tine. Posibil partenerul te va aduce cu picioarele pe pământ și-ți va tăia elanul, atunci când ești pe cale să exagerezi cu laudele. 

 

Fecioară

 

Decizi, astăzi, să începi o dietă, să adopți un regim de viață sănătos, să faci sport și să renunți la frământările interioare, pentru a putea să-ți regăsești echilibrul interior. Posibil să-ți programezi și niște consultații la medic și investigații medicale.

 

Balanță

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce o surpriză de la un prieten, care te invită în oraș sau să plecați câteva zile, departe de agitația cotidiană. Deși până acum ai refuzat de mai multe ori, acum ești hotărâtă să onorezi invitația.

 

Scorpion

 

Contextul astral al zilei de astăzi te invită să te remarci, însă nu prea vrei să cooperezi cu aspectele astrale, pentru că nu te simți în largul tău și vrei să stai în umbra. Lucrurile se aranjează în așa fel încât, nu ai încotro și prin ajutorul pe care îl dai unei persoane, la serviciu sau acasă, tot vei ieși cumva în față.

 

Săgetător

 

Axa cunoașterii este dinamizată astăzi și chiar dacă nu poți călători așa cum ești obișnuită, poți călători online, citești, te uiți la filmulețe din zone unde ai vrea să ajungi și încerci să-ți faci un plan financiar pentru a putea susține o vacanță.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să se ivească ocazia să faci niște bani, însă contextul astral și planetele de pe casa speculațiilor financiare blochează inițiativele tale, așa că nu-ți rămâne decât să aștepți un moment favorabil. Nici în planul afectiv lucrurile nu se desfășoară prea bine și faci eforturi să-ți recucerești partenerul.

 

Vărsător

 

Te lovești, astăzi, de un obstacol din partea partenerului de cuplu, care nu este de acord cu unele decizii pe care dorești să le iei privind locuința, spațiul de locuit. Ce-ți dorești tu nu rezonează cu ce-și dorește el, așa că apar tensiuni. Ai grijă cum le gestionezi, să nu strici relațiile!

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce confruntări la locul de muncă, dar și acasă dacă este vorba de copii sau de sfera sentimentală. Și tu și interlocutorii tăi vreți să schimbați lucrurile, dar fiecare crede că este mai bine în felul lui. De aici apar disputele și dialogul în contradictoriu, care nu duce la nimic bun, așa că încearcă și rezolvă problema cu diplomație, dacă Luna tot este în semnul Leului!

OLIMPIAda mamicilor - episodul 1: Cum îți dai seama că ești însarcinata? Pașii pe care trebuie sa îi urmezi la început

 

related posts

Modifică setările cookies