Horoscop zilnic 29 ianuarie 2023. Balanțele au parte de răsturnări neașteptate în plan financiar, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși este zi liberă, te concentrezi pe sectorul profesional. Ai niște idei pe care ai vrea să le prezinți șefilor sau poate te pregătești pentru un interviu important, mai ales dacă vrei să schimbi direcția profesională. Situația financiară stă sub semnul instabilității, așa că astrele recomandă prudență și evitarea acțiunilor riscante.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, plasată în casa principiilor, credințelor, înțelepciunii, studiilor, perfecționării profesionale și călătoriilor.  Ai susținere asrală și s-ar putea să primești o serie de propuneri de colaborare, vești din străinătate sau de la persoane, care ar putea să te ajute într-un demers profesional.

 

Gemeni

 

Astăzi, introspecția ar putea să-ți aducă soluții pentru a ieși dintr-o problemă de natură financiară. Nu ai realizat până acum că soluția era la îndemana ta. În planul sentimental, te confrunți cu anumite frământări, pentru că îți dorești să inițiezi o discuție cu cineva din trecut și să clarificați anumite lucruri.

 

Rac


Posibil, astăzi, un prieten să te ajute într-o chestiune personală, de familie sau care are legătură cu casa. De asemenea, Luna în tranzit prin casa planurilor de viitor formează un aspect armonios cu Mercur, din casa relațiilor, semn că poți pune la cale, împreună cu partenerul de cuplu, proiecte noi.


Leu

 

Deși este o zi liberă, registrul astral de astăzi activează sectorul profesional, iar Luna în tranzit prin zodia Taur formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, din casa muncii. Așadar, te preocupă activitățile de la serviciu, mai ales dacă ai niște idei pe care vrei să le aplici în perioada următoare. Ai un randament intelectual ridicat și vrei să profiți de acest lucru.

 

Fecioară

 

Astăzi, te frămîntă niște chestiuni relaționale de principii și vei discuta cu cineva apropiat sau un mentor, ceri sfaturi și reflectezi la unele evenimente, care au avut loc în ultima perioadă. Dacă ești singură, faci progrese într-o relație sau pui bazele unei relații pe termen lung.

 

Balanță

 

Continuă și astăzi preocupările pentru investiții în casă, spațiul de locuit, intrarea în posesia unor bunuri, a unei moșterniri sau accesarea unui credit. Nu sunt excluse și surprize sau răsturnări neașteptate într-un context financiar.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează și astăzi sectorul relațional și te preocupă relația sentimentală. De asemenea, Luna formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa comunicării, așa că este momentul să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, pentru că sunt șanse să rezolvați multe lucruri.

 

Săgetător


Astăzi, te preocupă situația de la locul de muncă, mai ales dacă au apărut anumite schimbări sau evenimente neprevăzute. Pe de altă parte, Luna formează un aspect armonios cu Mercur din casa banilor și s-ar putea să ai niște idei de a face bani mai ușor. De asemenea, ești interesată să rezolvi și o problemă de sănătate sau să adopți un regim de viață sănătos. 

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi activează sectorul sentimental, al vieții afective, aventurii și pasiunii, iar Luna în tranzit pe aceste domenii formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, din casa personalității tale. Așadar, este posibil să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de relație. Dacă ești singură, flirtezi și acționezi astfel încât să te bucuri de viață. Totodată, cauți să cunoști mai bine persoanele care vin spre tine.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi ar putea să te ajute să-ți pui ordine în gânduri, mai ales dacă ai un dialog cu cineva apropiat, care reușește să te liniștească în legătură cu niște frământări ale tale mai vechi. Pe de altă parte, s-ar putea să ai niște revelații legate de viața de familie.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi îți aduce informații/vești, care-ți vor folosi în viitor la demararea unui proiect profesional. Ai șanse mari să materializezi un obiectiv profesional, de pe urma căruia să-ți îmbunătățești situația financiară. Fii deschisă oportunităților de încheiere a unor colaborări noi!

 

related posts

Modifică setările cookies