Horoscop zilnic 29 iulie 2021. Taurii activează sectorul iubirii, fericirii, aventurii și flirtului, ce se întâmplă cu Racii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 29 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul muncii și al sănătății. Așadar, până pe 15 septembrie, vei munci mult, reorganizezi activitatea și programul, ești practică și responsabilă atunci când vine vorba de muncă la serviciu sau activitățile gospodărești. Din punct de vedere al sănătății, s-ar putea să acorzi o mai mare atenție stilului de viață, prin dietă sau sport.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul iubirii, fericirii, aventurii, flirtului, distracției, vacanțelor și copiilor. Așadar, până pe 15 septembrie se activează toate aceste domenii, iar dacă ești singură, vei fi ferită de decizii bruște sau acțiuni pripite, pentru că vei analiza înainte să faci un pas spre cineva.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul vieții de familie și până pe 15 septembrie vei fi nevoită să lămurești niște situații în familie, cu patrimoniul, o renovare sau administrarea unui imobil sau a unor bucuri de valoare mai mare. Totodată, este posibil ca unul dintre prieteni să te ajute să identifici niște probleme din copilărie peste care trebuie să treci.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei carierei, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul comunicării, gândirii, ideilor, cunoștințelor și deplasărilor. Până pe 15 septembrie se intesifică comunicarea în grupul din care faci parte, iei initiative pentru desfășurarea activităților din timpul liber sau a celor din sfera profesională, susții interviuri, examane, proiecte sau lucrări.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă proprie, de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Până pe 15 septembrie te va preocupa suplimentarea veniturilor, cheltuielile și decizii privind economisirea unor sume de bani.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul personalității și până pe 15 septembrie va introduce multă acțiune, determinare și motivație să rezolvi o serie de chestiuni personale.

 

Balanță

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul subconștientului și până pe 15 septembrie va scoate la suprafață unele frământări interioare, afli secrete sau te lămurești în privința unor aspecte care țin de partea relațională.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul prietenilor, grupurilor sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung. Până pe 15 septembrie urmează o perioadă în care-ți poți lărgi cercul de cunoscuți și poți stabili relații de colaborare în proiecte noi.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 15 septembrie va fi de partea ta pentru că-ți va aduce răbdare, organizare, spirit practic în proiectele avute în derulare, dar și în cele noi.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul principiilor și filosofiei de viață, proiectelor de perfecționare profesională. Până pe 15 septembrie vei lucra susținut să-ți vezi planurile realizate și te vei înconjura de persoane cu același principii de viață.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei și activează sectorul intereselor materiale, a resurselor comune cu partenerul, moștenirile, creditele, taxele și impozitele. Zodia Fecioarei te va ajuta, până pe 15 septembrie, să iei decizii practice în sfera financiară.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul relațiilor, căsătoriei, asocierilor și parteneriatelor. Până pe 15 septembrie tranzitul lui Marte va aduce determinare în încheierea unor parteneriate, dar și riscul de o abordare mai agresivă a tuturor colaborărilor și asocierilor.

 

related posts

Modifică setările cookies