Horoscop zilnic 29 iulie 2022. Taurii iartă pe cineva care i-a rănit, ce se întâmplă cu Vărsătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 29 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este o zi favorabilă în planul sentimental. Dacă au existat neînțelegeri în cuplu sau o dezamăgire, dai dovadă de multă înțelepciune și reușești să rezolvi problema apărută sau poți depăși o rană sentimentală.

 

Taur


O situație din trecut, care este legată de familie, poate reveni în actualitate. Dacă reușești să conștientizezi ce s-a întâmplat, ai putea face primul pas către o vindecare. Poți ierta pe cineva care te-a rănit.

 

Gemeni

 

Astăzi poți relua legătura cu un prieten sau te poți împăca cu o persoană apropiată, o rudă sau un frate. În planul profesional este momentul să te afirmi, să începi un proiect nou, să depășești niște blocaje.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu pași importanți în planul profesional și oricât ți-ar fi de frică să te remarci sau să susții un proiect/o lucrare în fața unei comisii, ești susținută moral de persoanele apropiate și vei reuși să-ți impresionezi audiența.

 

Leu

 

Decizi astăzi să începi un curs de perfecționare profesională, să participi la un seminar, workshop sau să pleci într-o aventură în străinătate, într-un loc în care-ți dorești de mult să ajungi. Totodată, te preocupă evoluția ta și s-ar putea să-ți iasă în cale persoane care să-ți îndrume pașii.

 

Fecioară

 

Dacă ai niște regrete, astăzi poți conștientiza anumite situații din trecut, să încerci să te vindeci. Ai niște revelații și cauți să lași în spate trecutul. În ce privesc interesele financiare, ajungi la  concluzia că lucrurile materiale nu au valoare.

 

Balanță

 

Astăzi este o zi în care poți discuta cu partenerul despre trecut. În planul carierei, s-ar putea unele suspiciuni pe care le ai în legătură cu bunele intenții ale celor cu care lucrezi să fie interpretate greșit.

 

Scorpion

 

Astăzi ai niște dialoguri cu șefii legate de activitatea ta profesională și de faptul că vrei să ți se recunoască niște merite pentru care ai muncit. Totodată, poți primi niște sfaturi utile de la un prieten cu mai multă experiență despre cum să procedezi într-un context profesional.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să conștientizezi o rană sentimentală sau legată de misiunea de părinte, să lași în urmă trecutul și să privești cu alți ochi relațiile. Pe de altă parte îți exprimi creativitatea într-o activitate artistică, care te pune într-o altă lumină decât până acum.

 

Capricorn

 

Astăzi te preocupă situația unor bani pe care îi ai de recuperat. În planul vieții intime apar nemulțumiri și deschizi niște subiecte sensibile. La serviciu cineva îți sare în ajutor să-ți preia sarcinile, pentru ca tu să te ocupi de o problemă personală.

 

Vărsător

 

Astăzi înțelegi din niște discuții cu partenerul de cuplu care sunt motivele pentru care apar destul de multe certuri între voi și încercați să ajungeți la o înțelegere. În familei apar vești și situații neașteptate.

 

Pești

 

Astăzi realizezi că trebuie să-ți acorzi mai multă valoare. Degeaba aștepți la alții să te aprecieze, că s-ar putea ca acest lucru să nu se întâmple. Posibil să se reactiveze o situație, care are legătură cu banii, cu câștigarea lor și acum vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

related posts

Modifică setările cookies