Horoscop zilnic 29 iulie 2023. Berbecii sunt nevoiți să adopte un stil de viață sănătos, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 29 iulie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur, planeta comunicării, își începe de astăzi tranzitul prin zodia Fecioară, respectiv prin casa muncii și a sănătății, unde aduce mai multă organizare, atenție la detalii, spirit critic și analizarea unor situații la locul de muncă. Până pe 5 octombrie, cu o perioadă de retrogradare între 23 august și 15 septembrie, ești invitată să-ți reorganizezi activitatea profesională și să adopți un stil de viață sănătos.

 

Taur

 

Cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Fecioară, începând de astăzi și până pe 5 octombrie, se activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, creativității, copiilor, distracției, vacanțelor și valorificării unor talente. Urmează o perioadă în care vei analiza mai mult aceste domenii, și mai ales în perioada în care Mercur va fi retrograd, între 23 august și 15 septembrie.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, guvernatorul tău, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, cu trecutul, copilăria și patrimoniul. Este posibil să-ți evaluezi relațiile de familie și să analizezi cum vei administra de acum încolo niște bunuri imobiliare. Evită decizii majore legate de casă și familie, între 23 august și 15 septembrie, când Mercur va fi mișcare retrogradă!

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu frații. Urmează o perioadă, în care s-ar putea să-ți evaluezi cunoștințele, să ajungi la concluzia că trebuie să mai înveți lucruri noi. Atenție la faptul că vei deveni mai critică și vei avea tendința să despici firul în  patru!

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Urmează o perioadă, în care îți poți renegocia salariul, mai ales când Mercur va fi în mișcare retrogradă, între 23 august și 15 septembrie.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, guvernatorul tău, îți traversează casa personalității și ai ocazia să-ți demonstrezi abilitățile, experiența, să-ți faci o analiză. Evită să iei decizii majore, când Mercur va fi în mișcare retrogradă, între 23 august și 15 septembrie! Atunci este o perioadă bună de reflecție și de a analiza niște opțiuni.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul subconștientului, frământărilor interioare, izolării și trecutului. Urmează o perioadă, în care îți vei face un bilanț, vei apela mai mult la introspecție și vei căuta să faci pace cu trecutul, sa închei niște capitole din viața ta. 

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul prietenilor, vieții sociale, grupurilor din care faci parte, planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, s-ar putea să primești mai multe propuneri de la prieteni, să te implici în proiecte, campanii. Se amplifică și viața socială și îți lărgești cercul de cunoscuți. Atenție în perioada 23 august-5 septembrie și nu lua decizii majore legate de proiectele tale profesionale, pentru că Mercur va fi în mișcare retrogradă!

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației. Urmează o perioadă, în care îți vei reorganiza activitatea profesională, primești propuneri, oferte sau poate în urma unei analize închei niște contracte. Între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi în mișcare retrogradă, așa că este bine să eviți să iei decizii de natură profesională în acea perioadă.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul asociat perfecționării profesionale, studiilor, schimburilor de experiență, călătoriilor, dar și principiilor și credințelor de viață. Posibil să schimbi puțin direcția, în urma unor discuții cu persoane care au mai multă experiență ca tine. De asemenea, evită decizii majore, în perioada 23 august 15 septembrie, când Mercur va fi în mișcare retrogradă!

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul avantajelor financiare și banilor pe care îi deții cu partenerul sau care provin din alte surse decât salariile. Urmează o perioadă, în care vei căuta să analizezi și să încerci să te reorganizezi din punct de vedere financiar. Evită să faci împrumuturi sau să dai bani cu împrumut în perioada 23 august 15 septembrie, când Mercur va fi în mișcare retrogradă!

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Fecioară, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă activă în aceste domenii, cu multe discuții, negocieri și planuri de viitor. Atenție mare la perioada 23 august-15 septembrie, când Mercur va fi în mișcare retrogradă și va exista tendința să intri în dispute cu partenerul, din cauza unor secrete, care pot ieși la iveală!

 

related posts

Modifică setările cookies