Horoscop zilnic 29 iunie 2023: Taurii vor obține o sumă de bani, Racii ar putea achiziționa un bun de o valoare mare 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 29 iunie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul financiar și este posibil ca abilitățile tale de negociere să fie puse în valoare și să închei un contract sau un parteneriat important. De asemenea, în planul familial este posibil să iei niște decizii importante, care vizează casa sau o tranzacție imobiliară.

 

Taur

 

Astăzi, se anunță o zi favorabilă petrecerii timpului cu partenerul, întocmirii unor planuri pe termen lung, încheierii și negocierii unor contracte profesionale și obținerii unor sume de bani din alte surse decât salariile.

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi îți aduce un randament intelectual ridicat și rezolvarea sarcinilor de lucru mai ușor. În partea a doua a zilei este posibil să-ți vină o ofertă de lucru prin intermediul partenerului sau a unor foști colegi. Pe de altă parte, în planul relațional, este posibil să apară niște discuții, care sa nu fie pe placul tău, în legătura cu niște drumuri, deplasări sau drumeții, pe care vrei să le faci cu partenerul, în perioada următoare.

 

Rac

 

Astăzi, te afli față în față cu semnarea unui contract de muncă sau a unui contract privind achiziționarea unui bun de o valoare mai mare, cum ar fi o mașină. Mercur este un aliat de nădejde, mai ales că formează un aspect strâns cu Soarele și-ți amplifică încrederea, că poți obține ceea ce ți-ai propus.

 

Leu

 

Astăzi, te afli față în față cu o decizie a șefilor, legată de implicarea într-un proiect, în care îți poți pune în valoare abilitățile creative. Pe de altă parte, Luna, în tranzit prin sectorul asociat rădăcinilor emoționale, formează un aspect armonios cu Saturn, din casa transformărilor, și cu Soarele, din casa subconștientului. Așadar, poți avea niște conștientizări sau revelatii, să întelegi de ce anume ai luat niște decizii la un moment dat în viață, care ți au schimbat drumul.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți. Relația cu partenerul este bună și este posibil să deschizi niște subiecte sensibile, să clarifici anumite frământări. În partea a doua a zilei, este posibil să primești niște vești de la drum sau chiar o invitație de a petrece câteva zile în străinătate.

 

Balanță


Astăzi este posibil să ai nevoie de ajutorul colegilor într-o chestiune de serviciu. Este activat și sectorul financiar și dacă ai inițiat niște demersuri la o instituție publică, s-ar putea să primești un răspuns favorabil. 


Scorpion

 

Luna îți traversează casa personalității și astăzi și s-ar putea să fii in centrul atenției tuturor. Pentru că se formează niște aspecte armonioase cu sectorul studiilor și al creativității/punerii în valoare a unor talente, este posibil să primești merite, laude, aprecieri, din partea șefilor, a unei comisii sau a unui angajator.


Săgetător

 

În urma unor dialoguri, pe care le ai cu partenerul de cuplu, legate de viața de familie și cum vedeți fiecare drumul de acum înainte, s-ar putea să iei niște decizii, care vizează planul profesional. Contextul astral susține planurile pe termen lung legate de familie. De asemenea, dialogul cu cineva apropiat ar putea să aibă un impact transformator asupra ta.

 

Capricorn

 

Luna traversează și astăzi casa prietenilor și a planurilor de viitor și este posibil să demarezi un proiect la care lucrezi de mai mult timp. De asemenea, în relația cu un prieten s-ar putea să simți nevoia să clarifici niște lucruri, care te-au deranjat o perioadă mai bună de timp. 

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul profesional și al relației cu șefii. În partea a doua a zile, este posibil să apară unele surprize într-o negociere sau într-un contract, pe care deja l-ai stabilit. La serviciu, simți nevoia să te organizezi mult mai bine și mai eficient pentru a-ți crește randamentul. 

 

Pești

 

Sectorul principiilor, convingerilor, pregătirii profesionale, schimburilor de experiență, călătoriilor și cunoașterii este activat, astăzi, de Luna în tranzit prin zodia Scorpion. Posibil să ai parte de informații, vești, evenimente, situații, care să-ți schimbe perspectiva asupra credințelor tale. Dialogul cu cineva apropiat sau poate cu un mentor va avea rolul să-ți deschidă ochii către o altă viziune asupra vieții.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies