Horoscop zilnic 29 iunie 2020. Taurii vor să înceapă o relație de iubire interzisă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 29 iunie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Indiferent de natura relațiilor cu cei cu care intri în contact, contextul astral de astăzi te îndeamnă să gestionezi crizele apărute în planul relațional/partenerial cu calm și diplomație. Nu este ușor să faci acest lucru, avându-l pe Marte în zodia ta, însă fii prundentă!

Taur

Dacă ești singură și te gândești să începi o poveste de iubire cu cineva din mediul profesional, poate ar trebui să iei această decizie după o analiză. Nu de alta, dar șansele pe termen lung sunt destul de mici, așa că nu te risca să strici și relațiile profesionale!

Gemeni

Astăzi, ies la suprafață unele nemulțumiri pe care le ai în planul iubirii sau al relației cu copiii. Ceva te deranjează în comunicarea cu partenerul sau cu copiii și riști să-ți strici ziua, dacă pui la suflet. Alege să faci ceva pentru tine și uită de dispute!

Rac

Evenimentele care se vor întâmpla astăzi vor avea un puternic impact emotional pentru tine, pentru că este posibl ca unele lucruri din trecut, legate de familie, să iasă la suprafață și să necesite rezolvare. Dacă percepi lucrurile prea dramatic, riști să ai un blocaj interior.

Leu

Contextul astral de astăzi te invită să găsești un echilibru între interesele personale și proiectele realizate împreună cu niște prieteni. Posibil să apară niște tensiuni în comunicare în raport cu ceilalți, să se iște conflicte și să stricați relațiile. 

Fecioară

Astăzi, ar trebui să-ți concentrezi atenția asupra veniturilor și a cheltuielilor, care s-au tot înmulțit în ultima perioadă. Nu ai motive să te plângi de veniturile încasate, însă recomandarea astrelor ar fi să eviți să faci cheltuieli mari, să accesezi un credit sau să te împrumuți la un apropiat!

Balanță

Astăzi, ai multă energie, poate și pentru că Luna îți traversează semnul nașterii tale, ești optimistă și încrezătoare în forțele proprii, iar bunadispoziție te va scoate din încurcături, mai ales dacă trebuie să prezinți un proiect/lucrare sau să susții un examen.

Scorpion

Dacă în prima parte a zilei nu ești în apele tale, în partea a doua a zilei, când Luna ajunge în semnul nașterii tale, îți revii ca prin minune. Primești vești de la un angajator unde ai susținut un interviu, de la o instituție de învățământ sau de la rude aflate în străinătate, vești care te bucură. Dacă una dintre vești este legată de un job în afara țării, poate ar fi prudent să verifici temeinic înainte să iei o decizie.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te invită să găsești un echilibru între viața personală și activitatea profesională și poate primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți reorganizezi programul de lucru. Dialogul cu unul dintre prieteni ar putea să-ți aducă dubii legate de intențiile lui bune și poate n-ar strica să începi o triere a celor care merită să stea aproape de tine.

Capricorn

Posibil, astăzi, să intri în conflict cu partenerul de cuplu din cauza timpului petrecut mai mult în favoarea sferei profesionale. Poate nu întâmplător este Mercur retrograd pe casa relațiilor, să scoată la suprafață nemulțumirile și să găsești căi de comunicare să-ți salvezi relația sau căsnicia.

Vărsător

S-ar putea, astăzi, să afli niște lucruri care nu îi fac cinste partenerului de cuplu. Nu pleca urechea la toate zvonurile și verifică, nu sări imediat la ceartă! Chiar dacă în timp ai simțit că nu mai există încredere reciprocă și te-ai făcut că nu observi unele lucruri, deși le simțeai, poate acum este momentul să aveți un dialog deschis.

Pești

Astăzi ar putea să apară unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu din cauza banilor și a cheltuielilor pentru familie, casă. Este posibil ca acesta să-ți reproșeze că ai cheltuit prea mult pe lucruri, care nu erau necesare, doar de dragul de a face shopping. În mare parte are dreptate, așa că ar fi cazul să-ți schimbi obiceiurile financiare!

 

Maneaua din România care a ajuns în trendingul din Marea Britanie! ”Și lor le plac astea?”

related posts