Horoscop zilnic 29 iunie 2021. Scorpionii se îndrăgostesc de un bărbat în afara relației, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 29 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea, astăzi, să găsești soluție la problema unui prieten. Totodată, te afli față în față cu o situație la locul de muncă, pe care o vei rezolva prin comunicare directă și sinceră cu unul dintre colegi, care a făcut o greșeală.

 

Taur

 

Ești foarte tensionată, astăzi, pentru că nu reușești să-ți găsești drumul profesional. Înclini să-ți cauți un alt job, dar te reține ceva: colectivul, colegii de care te-ai atașat, însă relațiile cu șefii sunt tot mai conflictuale și nu știi cât vei mai putea să treci cu vederea o serie de derapaje ale acestora.

 

Gemeni

 

Te solicită mult, astăzi, sarcinile de la serviciu și deși ai parte de ajutor de la colegi, tot simți o tensiune și presiune din cauza unor termene limită. În planul financiar, trebuie să faci un efort și să organizezi bugetul împreună cu partenerul de cuplu, pentru că perioada următoare vei avea mai multe cheltuieli.

 

Rac

 

Încerci, astăzi, să rezolvi niște chestiuni birocratice și dacă nu reușești online, vei fi nevoită să faci mai multe deplasări. La serviciu, ești foarte atentă, ai o judecată clară și un randament intelectual ridicat. După prânz ai parte de surprize de la prieteni.

 

Leu

 

La serviciu ești plină de entuzism și de idei eficiente, care te ajută să pui în aplicare noile proiecte. În ce privește situația financiară, nu este recomandat să faci, astăzi, achiziții, pentru că este posibil să nu fi inspirată în alegerile tale. În cuplu se simt tensiuni.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și te concentrezi pe relația cu partenerul de cuplu, dar și pe relațiile cu cei cu care desfășori activități. S-ar putea să primești vești neașteptate de la cineva de la drum, din străinătate, de la o instituție publică sau legat de obținerea unor documente. În ce privește starea de sănătate, ai grijă, pentru că este activată axa cardio-vasculară!

 

Balanță

 

S-ar putea, astăzi, să trebuiască să susții un proiect, o lucrare, o situație solicitată de către șefi și realizezi că nu ești pregătită. În relația cu colegii, nu vei renunța la principiile tale, vei juca rolul înțeleptului și vei da lecții celor care greșesc.

 

Scorpion

 

Te preocupă sfera sentimentală. Dacă în ultima perioadă ai admirat o persoană din anturajul tău, astăzi, simți că ești pe cale să te îndrăgostești de aceasta. Ar fi bine să-ți clarifici situația amoroasă înainte de a te complica prea mult.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă chestiunile casei, familiei, relația cu părinții și regimul unui imobil. La serviciu, dacă n-ai făcut până acum, vei renunța la unii parteneri de afaceri/colaboratori/ asociați, cu riscul de a suporta chiar și contractele anulate.

 

Capricorn

 

Astăzi, încerci să rezolvi o problemă de familie, poate o neînțelegere cu unul dintre frați sau o rudă cu care ai avut niște conflicte de idei. La serviciu, ferește-te de bârfe și verifică toate informațiile care-ți parvin, pentru că este posibil să se strecoare și erori!

 

Vărsător

 

Saturn te ajută să iei unele decizii înțelepte în legătură cu anumite aspecte din familie. Astăzi, îți poți asculta intuiția pentru că vei găsi niște soluții, care-ți erau la îndemână, dar nu le-ai văzut până acum. Profesional, nu te baza pe cei din jur ca să obții ce-ți dorești, ci doar pe forțele tale!

 

Pești

 

Astăzi, ai prilejul să vezi că tot ce gândești devine realitate, iar ceea ce construiești, va avea și un rezultat care-ți va aduce satisfacții profesionale. În cuplu ești pasională, iar partenerul va aprecia toate eforturile tale de a-i oferi atenție.

 

related posts

Modifică setările cookies