Horoscop zilnic 29 iunie 2022. Gemenii își rotunjesc veniturile cu ajutorul unor proiecte, ce se întâmplă cu Fecioarele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 29 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care marchează evenimente și aduce noi etape în planul vieții de familie, spațiului de locuit, căminului, patrimoniului și relațiile cu părinții. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi anunță Luna nouă din zodia Rac, care marchează evenimente și anunță noi etape în sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți, privind învățarea unor lucruri noi și relaționarea cu frații sau rudele. Totodată, se dinamizează axa cunoașterii și a educației, a relațiilor cu instituțiile publice, unde ai de rezolvat niște chestiuni personale.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Rac, care deschide noi etape în planul financiar, privind administrarea cheltuielilor și sumelor pe care le câștigi. Deși ești foarte ocupată, nu poți refuza niște proiecte care vin spre tine, printr-un prieten, care-ți vor rotunji veniturile.

 

Rac


Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă, care se formează în casa personalității tale. Așadar, ești vedeta zilei și îți poți seta obiective pe termen lung. Atenție, însă, pentru că este dinamizată și axa relațiilor și dacă trebuie să obții ceva de la partener sau de la un partener de afaceri, este posibil să depui mai multe efoturi.

 

Leu


Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Rac, care-ți activează sectorul frământărilor interioare, a introspecției, trecutului. Este momentul să-ți faci un bilanț relațional sau profesional, să lași în urmă trecutul și să te debarasezi de schemele vechi, care te țin în loc să evoluezi.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în relațiile de prietenie și privind planurile și proiectele în care te vei implica în viitor. Posibil să primești o propunere de a face parte dintr-o echipă, să lucrezi la un proiect, pe termen mediu sau lung, care-ți poate aduce suplimentarea veniturilor.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Rac, care deschide noi etape în sectorul carierei, activităților profesionale, relațiilor cu șefii, relațiilor cu persoane sau instituții din străinătate și privind imaginea ta socială. Este un moment bun să iei o decizie de natură profesională, însă s-ar putea ca partenerul să nu rezoneze cu ce-ți dorești tu.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care îți deschide o nouă etapă în sectorul asociat educației superioare, călătoriilor, perfecționării și schimburilor profesionale, privind principiile și credințele tale. În următoarele două săptămâni, ești invitată să-ți setezi obiective privind planurile și direcția în viață, în acord cu sistemul tău de valori.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi etape în sectorul administrării banilor, pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții sau vizează banii proveniți dintr-o moștenire, pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau privind o taxă, un impozit. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți faci ordine în situația financiară.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care deschide noi etape în sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor de afaceri. Așadar, urmatoarele două săptămâni, sunt importante să-ți setezi obiective în planul relațiilor și să rezolvi anumite chestiuni, care au rămas nerezolvate de mai mult timp. Stai departe de comentariile sau opiniile familiei și nu te lăsa influențată de aceștia!

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Rac, care aduce noi începuturi privind activitatea și sarcinile profesionale, locul de muncă, relațiile cu colegii, activitățile extraprofesionale și starea de sănătate, pentru care ar trebui să adopți un stil de viață sănătos.

 

Pești

 

Evenimentul astral imporant de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care aduce evenimente și marchează noi începuturi în viața sentimentală, privind aventurile romantice, distracția, relațiile cu copiii, activitățile de creație, unde vei avea inspirație, dar și valorificarea unei pasiuni, pe care o poți monetiza. În următoarele două săptămâni ești invitată să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii.

related posts

Modifică setările cookies