Horoscop zilnic 29 mai 2019. Săgetătorii pot fi înșelați de persoana iubită, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 29 mai 2019.


Berbec

De câteva vreme, ești foarte atrasă de cineva, iar astăzi simți că este momentul să acționezi în acest sens. Ai grijă însă să tatonezi sentimentele acelei persoane pentru a nu o pune într-o situație delicată. 

Taur

Astăzi, ai parte de o zi încărcată, în timpul căreia vei fi nevoită să te ocupi de toate lucrurile pe care le-ai amânat în ultime vreme. Pe de altă parte, s-ar putea să primești o veste bună de la un prieten sau o rudă care trăiește foarte departe de tine. 

Gemeni

Nu este o zi propice pentru a forța lucrurile, tot ceea ce îți vei dori să realizeze astăzi va implica multă energie consumată. Între timp, prietenii îți oferă o mână de ajutor dacă vrei să lansezi o afacere pe cont propriu. 

Rac

Vei face cunoștință cu cineva care va vedea în tine adevăratul potențial, un talent ascuns, și care te va ajuta să cucerești lumea. În plus, dacă ești singură, ai mari șanse să fii abordată chiar de persoana de care ești îndrăgostită în secret.

Leu

Dacă astăzi simți că nu ești în apele tale, poate ar fi bine să vorbești cu cineva în care ai încredere înainte ca lucrurile să se agraveze. Nu este recomandat să conduci azi autovehiculul personal. Seara o petreci alături de prietenii tăi sau de partenerul de viață.

Fecioară

Astăzi, vei putea face tot ceea ce ți-ai propus fără să te obosești foarte mult. Este o perioadă excelentă pentru a avea grijă de finanțele tale. Dacă plănuiești să plătești un împrumut, este recomandat să o faci și să te abții de la altele în viitorul apropiat. 

Balanță

Trebuie să cumpănești bine care poate fi rezultatul alegerilor pe care le faci astăzi. În mod special, cele care privesc o posibilă idilă. În caz contrar, ai putea avea parte de mică dramă în viața ta și nu este ceea ce îți dorești.

Scorpion

Dacă nu dorești să te afli în centrul atenției astăzi, este bine să eviți aglomerațiile de oameni. Dacă preferi să ai parte de puțină liniște, încearcă să te retragi în biroul tău sau să îți petreci ziua în intimitatea căminului. 

Săgetător

Chiar dacă astăzi lucrezi în echipă, forțe din afară te pot împiedica să-ți atingi scopul. De asemenea, partenerul de viață îți poate da o veste tulburătoare, care să te afecteze foarte mult, cu privire la fidelitatea lui.

Capricorn

În această zi, s-ar putea să te contacteze apropiați din familie care sunt îngrijorați în legătură cu calea pe care ai ales să o urmezi și pe care nu o consideră bună pentru tine. Amintește-ți că ei nu își doresc decât să te vadă fericită. 

Vărsător

Este un momente perfect pentru a experimenta în bucătărie, pentru a-ți reînnoi garderoba sau pentru achiziții mărunte pentru casă. Este recomandat să eviți oamenii care îți dau o energie negativă sau care ți-ar putea provoca probleme.

Pești

O să ai motive să-ți amintești această zi, grație evenimentelor care se vor derula. Dacă ești singură, ar trebui să dai o șansă acelei persoane despre care știi că este interesată de tine, un flirt nevinovat se poate transforma într-o relație pe cinste. 

related posts

Modifică setările cookies