Horoscop zilnic 29 mai 2020. Balanțele primesc vești proaste, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020.  


Berbec

Pentru că Luna traversează zodia Fecioarei, preocupările principale ale acestei zile vor fi sarcinile curente de la locul de muncă, dar și reorganizerea spațiului de lucru. Totodată, este posibil să apară unele probleme în familie sau cu locuința și să fie nevoie să închei programul de lucru mai devreme. 

Taur

Contextul astral al zilei de astăzi îți pregătește o surpriză în planul sentimental, al aventurii, flirtului sau dacă ești părinte, în relația cu copiii. Poți să cheltui o sumă de bani pentru a-ți achiziționa un articol sportiv sau diverse lucruri pentru copii. Ai o stare psihică și fizică bună, ești spontană și te adaptezi repede la orice situație apare neașteptat.

Gemeni

Contextul astral îți aduce prezența Lunii în casa familiei și a căminului, așa că preocupările tale principale de astăzi vor fi chestiunile gospodărești. Totodată, poți merge să achiziționezi niște lucruri pentru casă. Atenție și nu da curs disputelor dacă vei avea momente în care te va enerva orice lucru mărunt!

Rac

Cu Luna în sectorul asociat comunicării, schimbului de idei, al socializării și al deplasărilor, vei îmbina foarte bine astăzi participarea la ședinte, întâlniri cu asociații, colaboratorii sau partenerii de afaceri, cu deplasările la diverse instituții, unde ai de rezolvat chestiuni pentru firma la care lucrezi.

Leu

După două zile, în care Luna ți-a traversat semnul zodiacal și ai încercat să te pui în valoare, acum vine rândul preocupărilor pentru situația financiară. Dacă ai făcut eforturi în sfera profesională și ai făcut o impresie bună șefilor, acum poți culege și roadele, prin încasarea unor sume de bani sub formă de bonus sau primă.

Fecioară

Cu Luna prezentă în zodia ta, astăzi, vei avea multă energie și vei aborda toate sarcinile de pe agendă cu multă responsabilitate. Posibil să îți verifici și colegii dacă au făcut lucrurile cum trebuie și nu te vei putea abține să nu critici dacă greșesc.

Balanță

Universul tău interior este tulburat astăzi de prezența Lunii, care te pune pe gânduri legat de unele vești pe care le-ai aflat despre șefi și despre modificările, care vor avea loc, în perioada imediat următoare, în conducerea firmei. Poate introspecția te-ar ajuta să vezi partea bună a lucrurilor, iar schimbările să fie de bun augur.

Scorpion

Contextul astral de astăzi va scoate în evidență dorința ta de a menține relații apropiate între oameni, mai exact între prietenii din grupul din care faci parte. Ai vrea să demarezi un proiect umanitar și încerci să afli cine ar fi interesat sau cine ar putea să te recomande să obții o finanțare.

Săgetător

Dacă zilele trecute ai tot făcut planuri de viitor și ți-ai imaginat cum ai putea să eficientizezi activitatea pe care o desfășori, astăzi, a venit și momentul să-ți pui în aplicare ideile sau cel puțin să le împărtășești partenerilor, colaboratorilor și asociaților.

Capricorn

Chiar dacă ești de părere că pe tine te poate ajuta doar voința și determinarea, astăzi vei fi surprisă să realizezi că și o stare psihică bună, o atitudine optimistă și încrederea în viitor că lucrurile vor ieși așa cum îți dorești, te ajută la fel de mult.

Vărsător

Te preocupă astăzi situația banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau bani pe care îi poți împrumuta pentru a achiziționa un bun de valoare mai mare. În partea a doua a zilei, după serviciu, cauți să petreci timpul cu cei dragi, cu copiii sau cu persoana iubită.

Pești

Luna traversează astăzi sectorul asociat parteneriatelor și anunță preocupări pentru dialoguri cu partenerul de viață sau negocieri cu asociații și colaboratorii, dar și încheierea unor contracte, mai ales dacă primești oferte interesante.

related posts

Modifică setările cookies